意見反饋
義工

自由報料 今日: 25|主題: 268090

7-11再出6款金版Disney

子爵府

國民生產總值:10891

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

7-11再出6款金版Disney

頭先去seven見到poster再出6款金版Disney公仔
分別係:米奇、米妮、唐老鴨、高飛、布魯托及黛絲

仲有個金裝Disney珍藏集for呢10款特別版架~
(買滿$20+$29.9),隨珍藏集附送一隻"金版Mickey"

*推廣期由11月2號 - 29號咋!
木村

侯爵府

國民生產總值:23056

Re: 7-11聽日再出6款金版Disney

thx~~ 聽日去睇下先~~

男爵府

國民生產總值:9841

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

咁咪有排先齊 :-( :-( :-(

男爵府

國民生產總值:9315

真係識做生意

[/url]

別墅

國民生產總值:758

sunnybon 寫道:
咁咪有排先齊 :-( :-( :-(

agree :-(

子爵府

只有一個月時間,其實都唔知儲唔儲得切.
隨書附送金版米奇喎~
我覺得seven好似"局"你一定要買佢個金裝珍藏集咁囉!

木村

男爵府

國民生產總值:7665

又出

珍珠宮

國民生產總值:34798

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我已在 Yahoo 拍賣場內見有人放出來賣了. (連 winnie the pooh & friends 一共有 10 隻) 7-11 都未出, 唔知佢點解有得攞出來賣?? ?-(

珍珠宮

國民生產總值:44690

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

肯定係seven裡面D人啦~

funbabyhk 寫道:
我已在 Yahoo 拍賣場內見有人放出來賣了. (連 winnie the pooh & friends 一共有 10 隻) 7-11 都未出, 唔知佢點解有得攞出來賣??
木村

大宅

國民生產總值:1903

或且係製造廠......

伯爵府

國民生產總值:16114

好媽媽勳章

我已經換左一個了, 係個盒入面係有隻米奇老鼠, 好彩佢隻米奇唔係凈係要買盒先至有, 如果唔係焗住要買佢個盒囉.
我好彩都抽到隻, 所以如果無諗住咁樣儲特別版都可以唔駛買個盒囉.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

水晶宮

國民生產總值:64911

叻叻勳章 畀面勳章

sung米米 寫道:
真係識做生意

大宅

國民生產總值:3215

唔儲啦!金色都係儲得一隻跳跳虎咋!

咁你地換左個透明膠盒未呀?

大宅

國民生產總值:1541

唔知十隻金色特別版之後還有冇呢?
得顏色唔同,款就一樣,如果有良心應該出吓其他例如皮諾丘,花木蘭,泰山嗰D,又或者擺過第二D姿勢.
很識揾錢.

大宅

國民生產總值:1903

剛剛先儲齊, 又話出多六隻.......不過我點都唔會買果 D 盒, 我依家用塊發泡膠, 再用萬用貼, 貼實咁放出黎睇, 都好靚.

大宅

國民生產總值:3371

儲極都儲唔齊 !!

伯爵府

國民生產總值:16114

好媽媽勳章

台灣版
大家睇睇, 正一死仆街, 有幾特別丫 原來台灣版係我地的所謂特別版呀. :tongue:
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

水晶宮

國民生產總值:69728

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

又有

珍珠宮

國民生產總值:33323

好媽媽勳章

好在我無追金色啫

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.