意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 4|主題: 77869

邊間診所有流感針打?問過幾間都缺貨,點算~

男爵府

國民生產總值:6949

邊間診所有流感針打?問過幾間都缺貨,點算~

今日諗住去診所訂一支流感針,因為個囡10月20號打

伯爵府

國民生產總值:18887

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 邊間診所有流感針打?問過幾間都缺貨,點算~

我自己都想打.. 問過幾間都缺貨.. 不過好彩有間有得預留俾客.. 你問下你相熟既有無得預留啦~!
唔好點評我

大宅

國民生產總值:1638

你住邊架?
我係屯門搵劉孟蚊兒科醫生打左啦,$120一針,你可以打電話去問下仲有無貨,tel:24583213

別墅

國民生產總值:582

vic-wing,

pls check pm.

大宅

國民生產總值:3064

好媽媽勳章

Same case as vic-wing. 我很辛苦才找到一間有針,但與我囡囡之前打支針係不同藥廠出,個E生就話無問題。但唔知真定假

請問有無人知

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6949

唔該晒各位媽咪,我經bk媽咪介紹,已搵到一間有貨,應承留支針比我20號去打 Thanks~

子爵府

國民生產總值:10892

好媽媽勳章

想請問仲知吾知邊度有得打,問了好多間都無,我想幫個女打。謝謝!
我個小bb在27/11出世了 27/11 3.46kg 叫恩晞 Kristin ~恩晞豬的相薄~

大宅

國民生產總值:1494

Can you pm me the details?

Thanks

珍珠宮

國民生產總值:41995

我都想幫全家人打,可否告知邊到有得打.

複式洋房

國民生產總值:131

我都想幫bb打,可否告知九龍有否?
http://www/babyhome.com.tw/bb/114670[/img]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.