意見反饋
義工
[2005年] 最後沖廁

大宅

國民生產總值:2103

最後沖廁

想問下你地會係邊度買毛巾比bb用

別墅

國民生產總值:724

Re: 最後沖廁

我想問妳買什麼毛巾比bb用是for 什麼部位 ?

1) 沖涼(會去買bb專用的毛巾, sogo, 西田, bebedream)
2) 洗pat (沒有公仔的沙巾) 各大百貨公司都有得買
3) clean 口仔 (初時會用棉花, 大d會用有公仔的沙巾)

jenjen
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

大宅

國民生產總值:2103

thanks,

其實bb仔沖涼後用的毛巾跟大人有何分別呢?

只是軟少少咋??

別墅

國民生產總值:724

唔係的,因為bb仔的毛巾有d 營光物料無用,用了營光物料bb仔容易敏感,大人毛巾好多都加了,因為比較光量同埋無咁容易dirty, 如果唔想浪費金錢買bb毛巾, 買大人毛巾可以用之前洗 5-6 次,減少敏感的機會

http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

別墅

國民生產總值:575

我都買左bb 專用大細毛巾, 洗左兩次啦... 希望無螢光劑啦....

複式洋房

國民生產總值:228

永安同吉之島有好朋選擇.

公爵府

國民生產總值:27622

我都係買左 bb 專用既毛布, 起吉之島有售, 都唔係好貴, 我見佢平過永安同先施

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

he he...翠兒等唔切買條毛巾, 生左...

男爵府

國民生產總值:6885

哈哈哈..
w_y, 你好奸呀...
w_y 寫道:
he he...翠兒等唔切買條毛巾, 生左...

禁止訪問

國民生產總值:3892

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.