跳至

首頁

尾頁

大宅

如上題

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/mynirvanahk/

別墅

直接打電話問吧,幼兒中心多是全年收生,只要小朋友夠年齡就可以了。我以前也是WALK-IN去問問,就順道面試了。不過我女兒己是好多年前的學生了。他們的老師都很好,應該會答你的。
我靠著那加給我力量的,凡事都能作。

大宅

THX! 我都問咗喇!佢叫我現在交表喎!真厲害,2013年讀竟要現在報名...

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/mynirvanahk/

男爵府

陪月勳章

我聽聞 救世軍 2013年已經 over 300 個籌了 !

大宅

回覆 hebe2010 的帖子

我都報咗,排第365,唉!個人仔先得嗰2個幾月,咁快就要為學位煩...

大宅

回覆 mynirvanahk 的帖子

報左邊間救世軍/明愛?

大宅

回覆 catchuchu00 的帖子

乙明的救世軍和大圍近文禮閣嗰間明愛。救世軍排到365,明愛排198,明愛話我個女係細仔(10月出世),只可以當係後備list,兩間機會都好渺茫。現在source緊其他學校。

大宅

回覆 mynirvanahk 的帖子

我都報左啦, 同你一樣, 因為係細B, 機會渺茫...
明愛只係收250張表, 就快唔收表啦!

N1只收15位, 我們機會渺茫.

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

基本上兩間一有出世紙就要報。我一歲先報,一間排290,一間190,全部無機會。有人救世軍130,都唔駛諗

大宅

噤我都好渺茫 ~~~

大宅

唉.....我啱啱問左明愛~~~我 B 10月出世, 佢話到時都無位~~~我都係唔洗報啦 !

大宅

明愛系要in的,只要在no. 200以內可以in,會收20個N1學生。校長話有機會將來擴充班房能容納更多學生。

大宅

Will you think about the ones in Kowloon Tong?

大宅

hebe2010 發表於 11-12-21 20:56
我聽聞 救世軍 2013年已經 over 300 個籌了 !

咁2014年入讀, 現在排到第幾個籌?

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

我個囡半歲嗰陣去報明愛, 佢已經話唔收喇, 最後我表都無交 (我個囡都係細b), 而家諗報佢k1

大宅

畀面勳章 陪月勳章

回覆 回覆:Fox1111的帖子

而家真係競爭大,當年大仔申請時,諗住2歲半入學,於是1歲半交申請表,已經係算早申請了。然後校長親自面試,同埋帶我周圍參觀。

子爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

回覆 maths 的帖子

係喇, 所以我諗住阿囡歲半就幫佢幫明愛k1

首頁

尾頁

跳至