跳至

首頁

尾頁

別墅

荃葵青的媽咪想唔想攪聚會呀?

歡迎所有媽咪提供形式, 地方。

別墅

Re: 荃葵青的媽咪想唔想攪聚會呀?

大宅

愉景(tea)+荃灣廣場頂遊樂場,好唔好呢?????????

別墅

嘩! 終於有人覆啦, 望到頸都長埋啦!

大宅

幾時呢? 荃灣廣場遊樂場成日都好好好多人. 有咩啱我地d b玩架?

別墅

各位媽咪:

我諗大家第一次見面, 不如去酒樓飲茶見吓面聯絡吓先, 又或去愉景個度有冒險樂園波波池可以玩(平日去無咁多人架)。
你地仲有無新建議呀, 提供吓!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

係架~我唔知啊~
其實冇乜啱玩架 叫做帶bb OUTING咋

CAT,飲茶,愉景個間我覺得麻麻咋~
不過都冇所謂,我旨在大家傾下湊仔經&同BB outing,我b出街開心嘛

wasyinyin 寫道:
幾時呢? 荃灣廣場遊樂場成日都好好好多人. 有咩啱我地d b玩架?

別墅

你地想平日定假日聚會呀, 統計吓再定日期呀。

複式洋房

我都係附近,如果時間啱都可以出嚟,比阿b識多個朋友仔都好呀..

但我要返工,只可以星期六或星期日...

大宅

我平日都得.

別墅

齊齊攪攪振囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

平日下午最好,sat no ar,sun half half la~~
其實唔駛太多人既,4-5個mama & bb gathering 都ok啦~

大宅

?-( ?-( ?-(

Nancykit 寫道:
齊齊攪攪振囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

別墅

mrs_e.c,

你是否住愉景架?

大宅

我都prefer平日呢. :lol:

別墅

Hello,

我下個禮拜會帶個鄰居去荃灣吉之島買bb野, 如果你地有時間的話, 可以約埋一齊飲茶呀, 因為下星期我比較忙, 所以我會簡星期二和五, 如無意外應該會係吉之島樓上酒樓飲茶啦。如各位有興趣可pm我留電話作聯絡。

大宅

Nancykit,fri啦,yin媽都ok嗎?
或者下week平日大家有興趣,我可帶大家去一個遊樂室800地方,要book ,max for 8個人的(你地唔駛出$的),好多toys玩,好新好乾淨的~好正架~
但衰在係o向港島區,but mtr出好近都方便的.
我可能叫埋我識一個5月mama(jk923)一齊,但佢未知的,因睇下大家去唔去先.

Hello,

我下個禮拜會帶個鄰居去荃灣吉之島買bb野, 如果你地有時間的話, 可以約埋一齊飲茶呀, 因為下星期我比較忙, 所以我會簡星期二和五, 如無意外應該會係吉之島樓上酒樓飲茶啦。如各位有興趣可pm我留電話作聯絡。

別墅

mrs_e.c,

都好喎, 如果成事, 我都有d mama一齊去。約時間呀。

別墅

我都有興趣o家, 但我唔係成日上網, 邊個做攪手?我可以pm個手提俾佢

大宅

sorry all,lee2日冇時間上黎~是否直頭下week先去遊樂室?
我寫得唔好,係8個人包埋bb,so預4個mama+ bb咁會好d.大家去就留名,不過我只得星期三得 ,因下week繼續好忙,bb要打針同去ocean park同我要做覆診 ~~~

mrs_e.c,

都好喎, 如果成事, 我都有d mama一齊去。約時間呀。

Zukina

首頁

尾頁

跳至