自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

點解我抽到個特別版唐老鴨既??

點解我抽到個特別版唐老鴨既?? 特別版唔係得winnie the pooh, tiger, piglet同Eeyore既咩??? 定係又有新出既特別版呀??

子爵府

Re: 點解我抽到個特別版唐老鴨既??

多了10 個特別版, 唐老鴨係其中一個呀!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

del

子爵府

好彩我係買開野就幫人儲下, 甘咪成五十幾個? 點儲得完呀?

yenho 寫道:
多了10 個特別版, 唐老鴨係其中一個呀!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

又加? 買到幾時呀~~~!!!

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

學姬公主,

今日先出呢6款金版Disney公仔
分別係:米奇、米妮、唐老鴨、高飛、布魯托及黛絲

咁都比你抽到,你真係好彩喇~
木村

大宅

D特別版有number架,本應1-42號。
我有特別版隻豬個number是52,所以我估唔會得咁小。
若果再黎42隻特別版就慘啦

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

特別版No.係 43 - 52 , 共10款.
金裝珍藏集都只係有10個格仔比你放特別版既.
可以放心,一定唔會係再出多42隻.
木村

首頁

尾頁

跳至