自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

西田百貨

買野點會平d?

男爵府

Re: 西田百貨

西田visa card or apply the bb card - 5% off
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

貓貓Sharon ,
請問邊張bb card?

貓貓Sharon 寫道:
西田visa card or apply the bb card - 5% off

男爵府

Tam Tam card,o係西田申請,不過只係買嬰兒產品先有得平 ! 其它產品就一定要有西田咭先有折扣 !

AngelyHo 寫道:
貓貓Sharon ,
請問邊張bb card?

[quote]
貓貓Sharon 寫道:
[/quote]

大宅

Tam Tam card買嬰兒產品 - 9折
西田咭 - 95折

水晶宮

tungtungma814 寫道:
西田咭 - 95折

請問點'新請'嫁?可唔可以借no.的?

大宅

冇得借no.架, 要show card, 去西田顧客服務部申請就ok

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我係大住肚申請, 好似用到BB 1 歲咋 !
我覺得Sai氣0羅 - 咁少discount, 做特價時又用唔著. 我都係等做特價買慳得仲多.

男爵府

jk923 寫道:
[quote]
tungtungma814 寫道:
西田咭 - 95折

請問點'新請'嫁?可唔可以借no.的?[/quote]

o係西田取申請表填,要等 1~ 2 星期先可以收到張咭,每次都要 show 張咭比 cashier 睇,應該唔可以借 no., 但可以用人o地張咭。

大宅

下, 唔係用到3歲咩, 我大女果張先岩岩在佢生日果日到期 ? ?-( 有時特價都仲有折架, 但要睇貨品而論

ian723 寫道:
我覺得Sai氣0羅 - 咁少discount, 做特價時又用唔著. 我都係等做特價買慳得仲多.

男爵府

ian723 寫道:

我都係見張咭唔洗錢,先申請定先,起碼有時有 d BB o野急住要買,等唔切特價,都可以用得著,有九折都好過冇呀,慳返 d !

禁止訪問

男爵府

bb CARD至小朋友3歲, 我剛過期唔俾用, :-(

首頁

尾頁

跳至