意見反饋
義工
[2005年] 邊度有得買有型的bb衫呀

別墅

國民生產總值:679

邊度有得買有型的bb衫呀

Kelda 下星期去影樓影相呀, 請問知吾知邊度有得買有型的bb衫呀??
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

水晶宮

國民生產總值:65894

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 邊度有得買有型的bb衫呀

唔係影樓包埋的

你想買那一款既衫呀? 那一種 style? "日本牌子" 定係 "歐洲牌子" 呀?

我多數在出口倉 (觀塘既工業大廈既舖頭) 買比 Karl仔, 有時, 都會在 UNY 或 JUSCO 啦!!!!! um....Karl仔出街時, 所著既衫都幾型仔的...哈哈!!!

別墅

都要自己帶幾套, 我想要一D不太baby look, IN 得來又不會覺CHEAP CHEAP那種, 你係觀塘邊度工廠大廈買嫁, 可以 PM話我知嗎??
[img align=right]http://baby.popart.hk/blog/upload/KNY_FIONA/2006062901160034931.jpg[/img] 惡雞女 - 小小Kelda的成長點滴 Kelda Studio Photos

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你 check PM 啦.

如果你需要的話, 我可以拍一些 Photo 比你睇下 style 好唔好先啦. 如果, 你覺得好才去, 免得你白走一敞.

由于我今晚可以放低 Karl仔 及 Karl爸, 自己同 D friend 玩返晚, 所以, 明晚才可以 post 比你睇.

別墅

好啊! 吾該晒, 我等你!

大宅

國民生產總值:4719

szeszes,

我都想要資料ar!可唔可以pm我呢?

kny_fiona,

你可以去花園街睇睇丫!我之前去過花園街一間樓上舖買衫,d衫都好靚ka!又唔貴!原本我睇中一件my 1st christmas ge夾衣,好靚ka,點知冇晴晴size,佢地話遲d會再返d新款,如果你有興趣,我pm d資料俾你丫!

別墅

NGANGA

好呀, 吾該你啦.

大宅

kny_fiona,

pl check pm!!!

別墅

收到啦, 吾該晒!

大宅

szeszes, kny_fiona,

我都收到la!thanks a lot!

複式洋房

國民生產總值:457

我有要﹗could you pls send to me?

tks

水晶宮

這裡多數是女仔衫多, 我每星期五都會去一去, 因為在家姐家 (西灣河) 附近:
http://www.bb-cute.com/

靚及型既男仔衫, 大部份比我買左....

大宅

哈!!!好彩我嗰個係囡囡黎jar!如果唔係未同你爭崩頭

複式洋房

國民生產總值:281

我都想要資料ar!可唔可以pm我呢?
我係善瑜寶寶,2005年3月2日係浸會醫院順產ga.
我係善濤兒寶,2007年3月23日都係浸會醫院順產ga.

別墅

國民生產總值:710

我都想要觀塘倉同花園街樓上舖的地址,可否pm我呢?

大宅

國民生產總值:1252

Szeszes

我都想知响觀塘邊度,可否話我知嗎?唔該晒。

大宅

國民生產總值:1265

wongcc 寫道:
Szeszes

我都想知响觀塘邊度,可否話我知嗎?唔該晒。

觀塘邊度呀~ 我又想知呀~ 唔該!!!

別墅

官塘:
szeszes 寫道:
你可以去觀塘業發大廈II期2樓, (在中間位置, 舖頭名唔係太記得) 有一間舖有大人衫+小朋友衫呀!! 果 D 全部係出口日本貨的, 價錢為 $100/3件 長袖TEE, 同埋果度女仔衫及裙 多過 男仔的, 所以, 應該合你心意, 不過, 最細碼係由80開始.

由于係出口貨關係, 每款得一件左右. 因為我在觀塘返工, 所以, 成日都上去睇睇有沒有新貨的.

早二天, 才買了3件長袖 TEE, 4件90碼-95碼既短袖 TEE 及 1件 REBOOK 打拳型既褸

kny_fiona 個人意見: 呢度不太多款!

旺角:
嗰間叫藏寶庫 - MTR 由聯合廣場出口行到花園街轉右直行,右邊街尾,擔高頭見到2-3樓有大塊玻璃窗就係啦!不過都幾難搵ka!要成日擔高個頭望吓

但個名可能有d出入,藏寶x 因為個地址都係其它bk媽咪比的,樓下有鐵閘,你可以按掣佢地會開門俾你入。

kny_fiona 個人意見 : 呢度好多款, 不過大多是baby look的!

大宅

Kny_Fiona,

你咁快去齊兩度地方la!多謝你俾ge意見丫!我仲諗住搵一日去官塘嗰边睇吓tim!

別墅

係呀, 趕住要買衫呀, 不過兩度都買吾到, 我想要 D不太baby look 的, 最終係第二度買左條聖誕裙同外套, 我仲想買件長衫添!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.