意見反饋
義工
跳至
[2006年] 嗚~~嗚~~

大宅

國民生產總值:1350

嗚~~嗚~~

啱啱比同事話我肥左好多, 好似就生得咁呀!!! 嗚~~嗚~~, 好唔開心呀. c啦. 仲有成兩個幾月先生得, 咪有排肥. 好驚呀. :-( :-( :-(

珍珠宮

國民生產總值:34799

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 嗚~~嗚~~

me too!! 但我會話她們"費話" 唔通會瘦佐呀!!!

feibear 寫道:
啱啱比同事話我肥左好多, 好似就生得咁呀!!! 嗚~~嗚~~, 好唔開心呀. c啦. 仲有成兩個幾月先生得, 咪有排肥. 好驚呀. :-( :-( :-(
自由太多會令世人失去平衡

大宅

國民生產總值:3587

feibear 寫道:

feibear,
我都係呀!!!妳現在幾重呀!!!!我都好重。我驚將來減唔番。

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

我都係呀,肥左好多,成個肥師奶咁,我而家150呀,仲有排肥
不過我又好開心,唔緊要啦,大肚係咁,我有之前,我的體重維持105-108
生完之後有排減

大宅

國民生產總值:4684

我都肥左好多呀, 成30bl, 仲有十幾磅要重.
不過我打算生完後去滅脂, 希望可以keep返以前107bl 啦

複式洋房

國民生產總值:188

wow!
我肥咗22lbs(from 95 to 117). 老公都話我越來越c奶.姑娘叫我食少d澱粉質.

該用戶已被刪除

大宅

雖然大家重嘅磅數差唔多, 我重左25磅. 但係加埋我本身的肥底~~~ 我覺得自己真係好piggy law!!!
灰熊寶寶,
我依家已經有170lbs 喇. 你話係咪好恐怖, 就黎重過我老公. 你又幾重呀?

珍珠宮

國民生產總值:34799

2019新春慶豚圓 2019勳章

我原本105lbs, 現在125lbs!!!!
自由太多會令世人失去平衡

大宅

國民生產總值:1206

我 115 -> 140
聽講最尾一個月重成10幾20磅架
擔心中...

大宅

唔好喇卦. 10幾20磅!!! 咁我咪要向180-190磅進法. oh no!!!! 咁重, 會唔會瞓凹屋企張牀ga!!!

大宅

國民生產總值:2989

我未有時99pds, 而家117 pds, 雖然肥佐d , 但冇計 . 但就好唔想腳肥, 而家覺得自己似賣金妹牌火腿果隻豬..

大宅

國民生產總值:1594

我都重25磅啦 !
近這一年plan有bb
沒有刻意control 體重
由 125 => 140
有bb後 140=>165
我諗重多20磅無走雞
之後餵人奶同照顧阿b
都會廋啦 !
Don't Worry !!!!

侯爵府

國民生產總值:22068

我原本114lb,重咗13lb,即127lb,
我覺得好似輕d咁
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

大宅

媽媽輕d唔緊要, 最緊要呀b啱size. 我有個朋友到生只係重左20幾磅. 呀b出世8lbs半. 羡慕c我.

民房

國民生產總值:47

你地就好啦......我都城身都好瘦,得個肚大.....重左16磅到\./
我99話我好瘦,但我都唔知點解....但係我食好多野架

男爵府

國民生產總值:5652

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

你地就好啦, 仲咁瘦, 我未有之前得97lb, 岩岩今日去磅已經121lb喇, 好驚減唔返呀~~! 唔知係咪我之前食得太多野呢, 日日飲兩支汽水, 攪到而家28週已經仲左廿幾磅....慘喇~~! :-|

洋房

國民生產總值:311

我現在廿八週,都重左廿磅。
我都希望生完之後可以快d瘦得返,聽講若餵母乳,會瘦快d添!
:-D myleung

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1111

咁多位mama唔駛咁擔心, 今日我至同個已經生左嘅mama 傾計, 佢話果時佢重左60磅, 個b出世得6磅几, 肥佢唔肥個b, 依家都唔知點修身喎..

我依家睇通左啦, 其實個肚大小都係其次, 最緊要醫生話阿b正常咪得囉... 食到咪食囉, 有几河可以攞正牌食mac都得呀...生完至算.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.