跳至

首頁

尾頁

複式洋房

剖腹分娩同時施行輸卵管結紮手術?

I'm now in 21 week pregnancy(for my 2nd baby).

Both my husband and me like children very much and planed to have 3 babies initially. But since I got many times unhappy experience (3 times misscarriage before) and I'm already 32 years old.

My husband request me to 剖腹分娩同時施行輸卵管結紮手術. It only cost $500 additional charge.

Any comment? Please share.

等待驗證會員

Re: 剖腹分娩同時施行輸卵管結紮手術?

haying,
我都係第二胎, 我驗到有bb個陣, 我順便問左醫生結扎ge 問題, 因為我同我老公都覺得兩個已經夠晒數.
醫生就問我大個個幾大 (而家16mths), 跟住又問我幾多歲 (我而家就來30), 佢就叫我唔好咁快諗結扎..... 因為佢話扎左無得番轉頭, 佢又話兩個小朋友都仲細個, 佢話如果我想再追多個都仲有機會.. 所以佢唔suggest 我做.
佢就叫我用其他避孕方法嘞...... 但係我都係驚緊食藥有副作用 (我醫生話而家d 藥好先進, 唔會woh...)

子爵府

haying,

我又係有你同一question. 因我懷孕時嘔得實在太辛苦. 我問過e生. 佢叫我同hubby唸清楚先. 若做只可係浸會, 不能在法國 (我只問此兩間). 但我d friends就勸我想清楚. 叫我用"帶"環既方法先. 既方便又安全. 當然都有人係同時做埋d個手術. 同先生想清楚先啦. 做左就無得後悔啦.

複式洋房

I know my husband is for my good sake but I really find uncomfortable for it's 無得番轉頭.

Seems now the decision should be made by my own (my husband is quite firm on this and always tell me the advantages like no more worry for miscarriage/ectopic pregnancy again, predictable finiacial/housing arrangement, etc.).

理性上, I totally agree with my husband but 感性上, I can't pass my uncomfortable feeling.

What should I do?

等待驗證會員

大家咁話....
但係我醫生佢都提左我一句, 佢話我而家d 小朋友仲細個, 唔知會發生咩事......萬一第時想生多個真係無得返轉頭..... 雖然我覺得佢講到咁"大吉利是", 但係都係arm ga噃......
佢就勸我唔好扎, 到真係自己confirm 左啦... 再扎過.
我個醫生出左名幫病人慳錢, 我斷估佢唔係想收多我一次手術費而講......仲有好多途徑去避孕ge...
我問過佢 而家bk咪有賣廣告個隻m字頭子宮環, 佢話會帶得唔舒服, 您會成日覺得有舊野係到咯... 佢都係suggest 藥.

大宅

好媽媽勳章

Haying,
You are only 32 and I do feel that it's better not to do the operation. There are many ways to have birth control. The cost $500 is irrelevant la. If you are healthy enough, you can have third baby... so think carefully la! You can always do the operation a few years later.

男爵府

haying,

我都覺得唔好住, 因為你都話原本想生3個, 等你坐完月之後先算, 話唔定身體仲好過之前呢?

首頁

尾頁

跳至