懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

好擔心! 請問作小產流啡,係點呢?

我剛剛有左10週左右, 這兩天發現小便時紙巾會有小小啡啡紅紅的分泌, 又唔係好多, 只係幾條仔........ 但好擔心.

唔知有無人知作小產流啡, 係會流幾多的呢?
係唔係流完啡就會流血

我約左明天會睇醫生, 但現在都好擔心, 請大家有經驗的話分享吓?

別墅

Re: 好擔心! 請問作小產流啡,係點呢?

最緊要係休息多d, 唔好操勞及勞動, 最緊要係放開心情, 唔好咁緊張, 醫生會話你聽...你take care!

複式洋房

我兩個幾月時都好似你咁。當時我老公好擔心,要我睇醫生。照完超聲波後,醫生話無事叫我唔好擔心,最緊要係休息多d, 唔好操勞及勞動, 最緊要係放開心情。我叫醫生寫了兩日假俾我,咁我那兩天就留在家睡覺。直到現在,已有七個月了,再沒有流過啡色及紅色野。
該用戶已被刪除

大宅

無話流幾多呀!!!我今胎兩個月流啡&勁肚痛。入醫院住了兩日,拎病假都一個月係屋企。然後再無流過,到三個月時又再流血。但之後無事了。直止現在七個月。

但之前的一胎,就無這樣幸運,已經流產了。
所以胎胎不同的。妳最緊要休息多d。唔好太憂心!!!!

首頁

尾頁

跳至