跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2002年11月BB會 (PART 78)

Carcar, Tanny, Sumsum, Glory, Mei,

事頭婆今日番了好多新貨, 款式幾好, 靚過前幾日我買那套, 男女都有, 有時間快啲去睇下:

長沙灣地鐵C1出口, 永隆街直行到名古屋門口對着那檔, 認着事頭婆那檔, 其他檔那些會比較娘啲ka..

侯爵府

A媽
我想問....果檔野係咪叫"事頭婆"?
同埋收幾點鍾?

大宅

sc友:
我地有華服日嗎??
next week parent’s day幾點 ?

a媽:
事頭婆女仔華服得嗎? 特別嗎? 夜晚開到幾點?
re: macau ~ no la. 我出街依然唔鍾意帶工人. 只係新工人要出入大陸�澳門一次within a certain period.

車:
thank you info.

che:
多啦a我�彤彤又有興趣. think think sin. thanks.
$240 two pcs, ok wor. 妳買左褲or 裙?

OP友:
我琴日下午入op玩左3粒鐘. 人數同christmas時好大分別. 兒童王國所有games都唔使點等. 連cable car都無咩人搭. 好爽. 另外見到CNY poster好似又有雪玩, but not 100% sure??? 我初一下午會去一轉, 有無人會去???

re: 團拜 – if time is ok, I will join.

珍珠宮

re: 團拜

if 時間地點許可,我都想join.不過一定要著華服嗎?

男爵府

a媽
Thanks! 已抄低, 同他貓疑問一樣, 事頭婆收幾點??

all..
星期六樂樂做了三歲test, 所有都通過了唯獨是唔肯講圖片上的東西(唔肯開金口 ), 後尾姑娘係紙上寫類似中國十字的圖樣叫樂樂跟住寫, 好彩寫到(咁岩學校最近家課有寫此圖案), 唔係真係要行多一次 :-|

侯爵府

TATACAT
sc好似冇華服日

googoo
naoki日文班d人都放棄晒唔再上, 得番佢1個時間就唔到, 我地被迫放棄

大宅

心心,

咩街邊檔有招牌嗎 ? 我指是有個事頭婆打色jet…通常有兩個女人看檔..

Tata, Sumsum, Glory,

我通常五時至六時走時, 見她們已準備收檔啦… 我影咗啲相, 今晚給你們看呀 !

大宅

好媽媽勳章

Mei,
工人sat night已返, 我今日已回歸公司, 忙到cc下, 仲有幾份reports等住做.
軒軒好掛住工人, Sunday工人放假出街, 佢唔比佢走, 以為一走又一個月.
可能工人頂唔順間屋咁亂, Sunday一早起身將佢還原, 仲洗左兩機3.

toma,
re: 團拜
good idea.

Tatacat,
我原本都想琴日去OP,但見咁凍, 最後去左唱K.
初一我唔去OP, 要去睇barney show.

禁止訪問

大宅

今日問過事頭婆, 她話明天會番更多靚啲貨, 並且多數收七點..其實我係灣仔玩具街都買過, 此終覺得事頭婆的貨平靚正!!

大宅

Tata, Jackie, Toma,

不如年初二,三才去op, 新年過咗年初一, 我們就無mug好做ka la..

re: 團拜都好呀!

侯爵府

a媽
尋日我去左事頭婆, 可惜我睇arm2款都冇size :cry:

子爵府

心心, 請開新版啦. tks.

侯爵府

已開新版!

首頁

尾頁

跳至