跳至
[2004年或之前] 2002年11月BB會 (PART 78)

首頁

尾頁

大宅

Re: 2002年11月BB會 (PART 78)

good morning ~

mei:
輪mickey. only係mickey頭個outline, 唔好expect有埋eye ear mouth nose ar.
CY大頭相好kawaii, 笑得好sweet)))))

a媽:
君君可以自己訓. 彤彤無我陪訓唔到.

Dorothy:
我......都未開.

toma:
彤彤都開始介夜尿, 佢自己話要vv, 我就call亞豆同佢去.

禁止訪問

子爵府

toma
尿墊唔係舖係床單下面咩?

大宅

好媽媽勳章

Good Morning!
今期玩懷舊~

Dorothy,
Re: ms chow website
我冇直接click條link開呀, 只會right-click then save, 之後用windows media一次過開來聽.

Toma / tatacat / dorothy / 西,
Re: kenji
我地第一個term完左啦, 而家plan左2 weeks後開始第2個term, 5/11 & 12/11係no class. 如ms chow冇放大假, 應該19/11再開班, 大家OK嗎?

禁止訪問

子爵府

Mei: {卓泓有排都唔洗旨意戒到呀} 棠棠都係, 因佢仲要飲完夜晚餐奶至訓, 但我唔急lu

男爵府

早呀)))

cy笑得好開心呀, 宜家幾多磅呀

老婆婆
樂樂係屋企時無人會同佢<爭/搶/打>, 我都想睇下佢既反應 上次生日會, 學生坐前面, 家長坐好遠既後面, 我見到樂樂隔離既同學攪佢'禁'佢坐低, 我以為樂樂會還手點知無, 另外後面有位同學攪佢生日帽, 拉扯生日帽既橡根, 佢又若無其事

湯媽
張隔尿墊又好大張喎 湯仔好攪笑, 咁不如用番片~~
樂樂仲未肯介夜片, 佢寧願要片片都唔肯起身vv

他貓
彤彤好叻女呀肯自動起身vv

子爵府

GLORY
as at 15/10 - 11磅幾.

POPO
same here 卓泓又係臨訓隊支奶.

子爵府

再開心d.......

玩夠lu bor, 整個醜樣過你睇........

珍珠宮

mei:
cy笑得好sweet,第一張影到好似有兩隻牙仔咁!

re介夜片
其實應該點開始呢?唔幫佢著片,等佢夜晚有尿意時起身去廁所?抑或等佢條片冇濕先幫佢介呢?但我又估,mimi著住片片就會依賴條片,就算有尿意都唔起身vv.

禁止訪問

子爵府

^o^
卓泓又係一著片就唔會去toilet vv 但我又唔想law想床黎 '教飛' .... 都係遲下先算啦

toma
仲以為你話中左...... 6合彩添
我同老公拉均 $148/ticket

男爵府

cy大頭照有些似你, 好得意呀表情多多
第2張好似你係樹扁咀呀))

姑姑
我估介夜片要睇下個小朋友受邊一招, 聽聞有些會自動連續幾日以上片片無濕, 算是自動介片, 有些小朋友半夜會自動叫vv, 有些要我地幫佢叫佢起身vv, 我都覺著住片就一定會有倚賴, 有時見佢條片兩三晚無濕我就已為開始有進步, 但跟住第2晚就失敗, 我係會等佢條片連續好多日無濕先同佢介

Tanny
你個餅好勁呀 我還未在家試整餅
pls chk pm, Thanks!

珍珠宮

glory:

<等佢條片連續好多日無濕先同佢介>
for mimi's case,就一定唔駛介,因佢條片日日都可以擲死狗的! :mrgreen:

子爵府

老歌: 衰老母~~甘既人都有 甘想自已個仔比人蝦

Mei: cy好正好多表情

男爵府

姑姑
<擲死狗> 樂樂都係

男爵府

老婆婆
講真架, 小朋友一齊玩時有爭執先算是真正經歷過成長 隻仔成日同姐姐講, 我唔同你玩, 等佢知道唔係樣樣野都係自己玩晒, 唔好咁自我 :wink:

大宅

Jackie,

Nov 19 OK.

Toma,

Then Nov 05 is OK for me too.

Googoo,
Thanks. I'll check.
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid89/p0863b02557a915207829851b62c8cb7f/fa7ce5a9.jpg.thumb.jpg[/img]

大宅

嘩, lee個week超busy, 只知你地換哂b相... 真係懷舊.

popo,
我成日想問你, 棠棠同妹妹既相處好嗎? 妹妹幾大識同哥哥玩?

popo/glory,
我1127唔去make cake因為我怕趕唔切, 而且下午gb一定要訓覺, otherwise, 佢黃昏會好煩躁. 我果朝返完教會, 回家比佢訓醒就過che到會合.

子爵府

ama, aristo, ^o^, toma, Glory, 多謝你地讚賞... 我今次都好開心呀. 個微波焗爐焗係老表ka. 有bake function
180度 25 mins.

首頁

尾頁

跳至