夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 你既老公會在你面前哭嗎???

加埋先得五次,但都唔係勁喊個隻,第一次係個仔出世,第二次係個女出世,第三次係我係醫院喊,佢見我喊佢又喊埋一份,佢話見我咁辛苦,佢覺得好心痛,第四次係知道個仔有隻眼睇唔到野,第五次係,佢整到個女隻手,個女鬧佢,佢覺得好對唔住個女~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

侯爵府

ringo,

一向我都認為男人如果喊得出來, 就一定係好傷心....而家我都係咁認為...

我可以忍受好多野, 但除左見到人喊...我有時見到bb仔喊, 我自己都會想喊....但又好奇怪, 如果有人存心想整喊我, 我又唔喊架wor...[quote]
ringoivy 寫道:
elf, 嘜原來你有個咁橙痛既經歷架 :-( :-( [quote]

等待驗證會員

真是患難見真情!

禁止訪問

民房

我見過我老公佢哭過一次囉~個次係因為我小產呀~我都估唔到佢會哭ga~

大宅

我老公都喊過一次...就係我話要同佢離婚o個時..
但當然冇離到啦....

伯爵府

流過淚兩次:

一次睇將太的壽司,"媽媽的煎蛋"那隻
一次新婚不久,俾我激成
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

puppywong :
好羨慕你呀!你話你老公有嘢唔開心會返屋企同你哭訴,要你攬住佢...證明佢好愛你信你嗲你吖!當你好似情人知己咁,將佢心裡嘅感受同你分享!好多男人寧願揾其他人傾都唔會揾老婆傾架!
我老公試過拍拖嗰時我發佢脾氣俾我見到佢低着頭流過眼淚外,另一次就係三年前我小產跌咗個胎出嚟,我哭我同佢一齊攬住哭。到宜家都未見過佢哭!我都好想我老公好似你老公咁吖!

別墅

IVY.Y.CHAN :

你老公都好愛你呀...未生之前,我老公話可能佢見到我生bb好痛會哭,不過到我生左佢都冇哭,佢話:嘩...話禁快就生左,未黎得切哭

別墅

睛靈勳章

我果個都有三四次 , 都係婚前 , 一次為分手 , 有兩次係嘈交 , 佢覺得佢有理我無理 , 佢好受委屈 .... 仲有一次算係工作壓力又好委屈咁喊出黎 ; 返而我生仔 , 痛左成日佢去產房睇我 , 我喊到哎唔生 , 佢都係紅眼咁大把咋 .... 之後因為我太激動比我家姐趕左佢出去先 ... 佢係出面有無喊就唔知喇 最後要開刀取亞b出黎 , 因為我同佢都發緊燒唔可以拖 la :-( :-( :-(
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

洋房

我老公在拍拖時,我發佢脾氣要分手,我看佢有流眼淚,以佢個人咁大男人, 我當時相信佢會這樣...就因為咁我都為佢而改了脾氣唔再激佢...今天諗起個日, 心又想笑又感動..

洋房

puppywong 寫道:
IVY.Y.CHAN :

你老公都好愛你呀...未生之前,我老公話可能佢見到我生bb好痛會哭,不過到我生左佢都冇哭,佢話:嘩...話禁快就生左,未黎得切哭

你老公好搞笑,我諗第時寧婉我老公講呢兩句說話好過佢喊,

因為我驚佢喊我會感動到收唔到聲,

因為我係十分十分十分眼淺,

只要佢講我已好開心

別墅

佢無, 佢話唔會喊喎, 但係我見過佢眼紅紅囉!

首頁

尾頁

跳至