意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92832

激死 !!!! 請問有無人有西田BB FAIR(10月) 訂了床仔,現在話無貨?

別墅

國民生產總值:778

激死 !!!! 請問有無人有西田BB FAIR(10月) 訂了床仔,現在話無貨?

我訂左張 O/3 BABY 床仔 ... 講好話11月中送貨,宜家又話無貨。

請問有無人有同樣遭遇,或訂左床仔而有貨??

大宅

國民生產總值:1250

Re: 激死 !!!! 請問有無人有西田BB FAIR(10月) 訂了床仔,現在話無貨?

我張床有貨, 明天要自取

珍珠宮

國民生產總值:34820

Re: 激死 !!!! 請問有無人有西田BB FAIR(10月) 訂了床仔,現在話無貨?

床都要自取 :evil:

大宅

因為趕住用, 如果等送貨要到16/11先有期

大宅

國民生產總值:4496

0/3baby 個sales/agent 話個廠做唔切訂單丫嘛...
我仲衰呀...原本訂張係大床(26x49), 話11月中送貨
點知話個廠唔知點解冇做到果批, 可能要12月底或1月底先返到貨, 叫我去換款...仲話可以免費幫我裝張床當唔好意思
當時個sales 話細床就有貨, 可以俾返個差價我, 如果我真係揀唔到其他款可以全數退返俾我
咁我就諗住唔好煩啦, 改要細床
點知星期三去到西田, 西田話個差價要我起佢度買野喎...大佬..依家買野冇promo唔抵丫嘛...咁咪等於我冇平到買床仔(雖然$160唔係好大數目, 但就心有不甘啦)
個cashier 死都話做唔到退$160 cash 喎...我咪話佢囉, 係做唔到丫定唔想做呀... 有咩理由唔要張床就可以退全數, 換size就唔可以退差價?!?!? 仲等我專登走落西田...
後來我頂唔住打電話俾0/3baby個sales (果時都夜晚9點架喇)... 到最終個sales 同西田搞掂左, 結果out返張單退返$160俾我...跟手約埋送貨, 聽日送喇...
2子之母

大宅

我張都係大床( 白色 26 x 49 ), 係23/10買都有貨, 點解你會冇貨

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.