跳至

首頁

尾頁

洋房

你會唔會有時臭bb臭到"敏"?

有時遇到bb有問題, 自已個人變得好

別墅

Re: 你會唔會有時臭bb臭到"敏"?

放鬆d啦, 你係咪full-time mummy???

子爵府

我都會架..有時佢喊到拆天..又唔知佢咩事..又無人幫到自己..真係好無奈架..不過依家開始了解左自己個b ..知道佢因咩事喊!!

pinguBG
如果你個b 唔鐘意坐係樹掃風..你試下俾佢"哎"住你個膊頭咁幫佢掃呀..我個b 都唔鐘意坐係樹俾我掃風架..咁我就成日俾佢"哎"住..掃掃下佢又會訓著左..我個b 好鐘意貼住訓覺架..所以依家訓覺都扭抱 ~"~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

洋房

oc2005,

我唔係full-time mummy, 11月8日就要番工啦!
其實我都唔係成日都

洋房

kathychoi,

thank you, 我而家都有俾bb"哎"住膊頭咁掃風, 都有幫助, 同埋都知道bb咩喊聲係扭d咩, 或者真係第一胎, 無經驗, 同埋仲係適應梗做mami個種耐性同細心, 所以有問題時會有d不知所措同煩躁, 我諗會慢慢好過黎

別墅

pinguBG,

我諗真係落手落脚自己去湊,好多mummy都忟既..

我最忟就係""半夜""飲晒奶換晒片+抱住都不停喊,
我又怕黑唔敢半夜出房, (出廳抱住佢行街,bb會唔喊)
但係唔出睡房,又嘈住老公...再加好眼訓..真係好忟架...
有時好想快d返工..但係諗多一分鐘又好唔捨得bb....

但係我盡量都唔忟bb, 因為唔想bb大個都忟我.
同埋我成日提住自己, 母愛是包容和無條件付出嘛...
咁就撐住先囉, 撐唔掂就拍醒老公囉! 佢有份架嘛

大宅

我都試過臭到"敏",
大聲少少鬧佢,
佢定

首頁

尾頁

跳至