意見反饋
義工

在職全職 今日: 3|主題: 46671

[在職媽媽] 舊會員,老点新會員啦^^唔該^^

洋房

國民生產總值:61

舊會員,老点新會員啦^^唔該^^

pm 係咩+火?
現老点.

大宅

國民生產總值:4605

Re: 舊會員,老点新會員啦^^唔該^^

pm即係私人傳訊,你可以利用私人傳訊傳d訊息俾其他會員.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

珍珠宮

國民生產總值:34425

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有一d你唔想公開o既資料,如mobile no, a/c no, 之類,你可以響你想pm o個個人簽名欄下面有個icon叫私人傳訊,click一下,你就可打一d你想淨係話比佢知o既野架喇!

如果你要check下你有冇人pm過野比你,你就可以響最頂頂右上角有個叫私人訊息o既野,你click入去就可以check返自己d pm架啦!

希望幫到你,而唔係老點你啦!

大宅

國民生產總值:2965

ChingChing730:
me 正想問這個問題,多謝指點

洋房

國民生產總值:61

多謝賜教長老!

在BK裏,是否分多種等級人民及為何?如何及何時可升級?
this BK is very interesting. A lot of things to be asked and learned.

Many thanks.
ChingChing730 寫道:
有一d你唔想公開o既資料,如mobile no, a/c no, 之類,你可以響你想pm o個個人簽名欄下面有個icon叫私人傳訊,click一下,你就可打一d你想淨係話比佢知o既野架喇!

如果你要check下你有冇人pm過野比你,你就可以響最頂頂右上角有個叫私人訊息o既野,你click入去就可以check返自己d pm架啦!

希望幫到你,而唔係老點你啦!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.