意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 260|主題: 151924

有無人試過帶埋小朋友去東京住民宿?

伯爵府

國民生產總值:16872

2019勳章

有無人試過帶埋小朋友去東京住民宿?

Dear all,

ok嗎? 有無好介紹?

Many thanks!

hoganmama

大宅

國民生產總值:1075

Re: 有無人試過帶埋小朋友去東京住民宿?

幾年前帶過未滿2歲的女女住過東京上野的日光館,有家庭房,bb住tatami很開心, 附近有d西餐廳吃早餐很好的.

hoganmama 寫道:
Dear all,

ok嗎? 有無好介紹?

Many thanks!

hoganmama

伯爵府

國民生產總值:16872

2019勳章

thanks yyyy,

係呀, 我朋友3月時住過日光館, 佢話麻麻地!

hoganmama

民房

國民生產總值:49

東橫inn, 佢地ok! 全日本都有佢個影, 可簽咭, 十分清潔, 有早餐, 有internet.
http://www.toyoko-inn.com/china/

大宅

國民生產總值:3963

池袋之家, 住獨立屋, 設備齊全, D房好大, 好過住酒店, 2大2小約11500日元一晚.

侯爵府

國民生產總值:24031

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我地4月住池袋---hotel grand city,around 10,000
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.