自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人找過白鶴鳴的大弟子睇過風水

準吾準呀!

水晶宮

Re: 有冇人找過白鶴鳴的大弟子睇過風水

找過白鶴鳴, not his 大弟子.

男爵府

wewe,

咁收你幾錢呀!

wewe 寫道:
找過白鶴鳴, not his 大弟子.

水晶宮

我屋企712呎, 收$7,XXXHK-., 風水物品另計, 我剩係搵佢睇過 "新居"風水, 無批命, 所以無話準唔準, 我相信"舊屋"睇風水先可印證準唔準。 我本身對風水亦有研究, 所以prefer搵師父級睇。

男爵府

收7xxx都幾貴呀!上網睇到佢的大弟子資料,問過收HK$2800,所以好吸引,不過吾知好吾好。原來你對風水亦有研究,不如你指點我,等我慳返吾洗睇。 :lol:

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

白鶴嗚係師傅級? 佢 sell 風水物品多D, 賣麒麟、賣銅錢、 賣皮貅都發喇!

一個所謂白玉吊牌, 我睇質地似大理石多D, 都成伍佰幾蚊。 :tongue:
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

水晶宮

mkwok,

唔好玩我啦, 我邊有資格

水晶宮

Charitymami

師唔師父級就見仁見智啦, 恕我只能比這個"級"數價錢囉, 大師級我真係比唔起, hahah :-(

男爵府

wewe,

我之前都找過Master So睇過,佢當時來我屋企睇大約收HK$5,000,現在這個價錢就吾得了,不過覺得擺完都吾覺得有好轉。我將會搬屋,所以想找第2個睇。

[quote]
wewe 寫道:
mkwok,

唔好玩我啦, 我邊有資格

大宅

白鶴鳴每間屋收一次錢,你試下搵李丞責網址,先睇floor plan, 佢幚你搵到啱,才上門睇,只收一次錢

男爵府

Amybeauty,

多謝你的資料,其實我找到屋,想係搬入去之前睇風水擺傢俬。

Amybeauty 寫道:
白鶴鳴每間屋收一次錢,你試下搵李丞責網址,先睇floor plan, 佢幚你搵到啱,才上門睇,只收一次錢

大宅

講開風水, 我最近都搵左風水師父睇, 佢話佢跟老師父學, 所以只對氣流, 家居顏色同風水飾物佢冇喎, 佢話佢地個派黎講, 呢d係綽頭野, 冇實質用途.

同埋佢唔係劃一收費, 佢話, 如果佢覺得個局可以起到, 佢先會收錢, 收幾多, 就要睇你同個局可以點托, 所以冇準則.

男爵府

小白427,

咁佢收你大約幾錢呀!可否PM他的資料給我。

小白427 寫道:
講開風水, 我最近都搵左風水師父睇, 佢話佢跟老師父學, 所以只對氣流, 家居顏色同風水飾物佢冇喎, 佢話佢地個派黎講, 呢d係綽頭野, 冇實質用途.

同埋佢唔係劃一收費, 佢話, 如果佢覺得個局可以起到, 佢先會收錢, 收幾多, 就要睇你同個局可以點托, 所以冇準則.

首頁

尾頁

跳至