產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

開胸睡衣..專餵人奶用..邊到有得買..又大件又平...thx~~

開胸睡衣..專餵人奶用..邊到有得買..又大件又平...thx~~

大宅

Re: 開胸睡衣..專餵人奶用..邊到有得買..又大件又平...thx~~

我買普通果d開胸睡衣咋,20幾蚊一套囉,開胸就可以餵到人母架喇!如果買專餵人母果d會好貴.

男爵府

Re: 開胸睡衣..專餵人奶用..邊到有得買..又大件又平...thx~~

try to go to baby super in mongkok, i bought one set for $80

大宅

我買左件開胸 t-恤 左右有"爸"鈕果隻 係見我朋友之前出街用既 1件50幾 係荃灣買既

禁止訪問

男爵府

我估出街買餵哺衣會方便d,係屋企就普通睡衣都得喇!!

請問餵哺t-shirt係荃灣邊度有得買呀?? 其他地方有無呢??

大宅

搵番張會員卡出黎 (買野有8-9折)

果間舖地址係:
我係荃灣 荃豐中心1樓B25

好細間下 係橫"行"黎既 都吾係咁易睇到

果度d 媽媽餵奶bra都好似幾平$9x咁上下
我買左幾個 你地都可以去睇下

別墅

[size=x-large]感激以下各位....

首頁

尾頁

跳至