跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 只係工人係ok看bb ?

大宅

平日都係只有印印湊bb, 我都有d擔心, 不過見bb都好鍾意印印, 咁我都放心d, 不過另我最擔心的反而是印印放假後返來會學壞.

男爵府

珍妮花,你請印或賓??我可以email我印的時間表給你參考.
不過,我個印唔駛煮飯,她主要在照顧kelly&打掃. 我媽咪會幫我們煮飯.

初時多一個人在屋企真是好唔慣,慢慢來啦,有時我會諗佢都好慘,離鄉別井,我都同佢傾下計,話到尾佢都同你一切住,食,我朋友話工人還close個親戚!!

別墅

我請賓呀, 指意哂佢個隻添架, 因為我阿媽12月返澳洲冇人幫我煮飯架喇, 真係好驚下
你比你個time table比我做下reference啦
我pm個email 比你

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

大宅

Cherie&MoMo,

妳個工人又真係好舒服 ! 有時又難怪我們有時心理唔平衡, 返工鬼咁辛苦, 的工人就係ok梳呼...

呢排工人好的,我又放心的, 裝機的嘢我又無放心上, 真係希望的工人生性, 對我們的好僱主有返良心就好了.

首頁

尾頁

跳至