烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度既Dinner Buffet 又好味, 又抵食呀? 麻煩大家幫幫忙啦!

小女子對唔住三位好姊妹, 請食飯在所難免, 有咩好介紹, 希望大家幫幫手, 氹番三位靚女之餘, 又唔洗大出血 :-(

男爵府

好媽媽勳章

Re: 邊度既Dinner Buffet 又好味, 又抵食呀? 麻煩大家幫幫忙啦!

海逸酒店.都會or帝苑....
怕羞草 寫道:
小女子對唔住三位好姊妹, 請食飯在所難免, 有咩好介紹, 希望大家幫幫手, 氹番三位靚女之餘, 又唔洗大出血 :-(

複式洋房

Re: 邊度既Dinner Buffet 又好味, 又抵食呀? 麻煩大家幫幫忙啦!

係呀, 四位有無折ga? 不過佢地實唔肯去海逸 ga la, 都會都有d機, 不過我個人覺得都會都幾多野食, 特別係我既至愛 - 甜品

男爵府

好媽媽勳章

我有VIP卡...一送一...其它位七折...三間海逸都用得..需要既借你用呀
怕羞草 寫道:
係呀, 四位有無折ga? 不過佢地實唔肯去海逸 ga la, 都會都有d機, 不過我個人覺得都會都幾多野食, 特別係我既至愛 - 甜品

大宅

可唔可以借比我同老公去呀~~~
唔該吖~~~

公爵府

2020勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

尖東帝苑

男爵府

好媽媽勳章

我識怕羞草呢 :lol: :lol:
CeciLeung 寫道:
可唔可以借比我同老公去呀~~~
唔該吖~~~

複式洋房

尖東帝苑ok la.

複式洋房

Magmagyau,
唔該哂,如果我有需要就問你借啦! Thank you!

大宅

剛從kowloon hotel 吃完 dinner buffet 回來,又唔平food quality and quantity甚差,好彩有30%off幫補下。大家冇必要去試!

複式洋房

尖東帝苑 How much?

複式洋房

咁請問royal pacific既dinner buffet 得唔得呢?

男爵府

2020勳章

I would recommend the Regal Hotel (富豪酒店) in Causeway Bay, Now if you are 4 ~ 12 ppl and paid with Citibank credit card, it is 50% off. which is $278*0.5*1.1...real cheap..

民房

我見到新世界酒店而家有discount
身份証有1/0就有7折,意式瑞士主題
不過我未試過唔知好無食架?!?!
?-(

子爵府

我以前成日去royal pacific食lunch buffet, dinner buffet 就未試過, 以前就非常好(以百幾蚊嚟講), 後來好似做埋團體booking就差啲啦, 不過都可以接受, 有生蠔呀, 壽施呀, 魚生呀, 中國點心呀, 麵呀, 熱野咁啦, 特點係可以自己做格仔餅, 點品都好好食, 特別你cheesecake 同拿破崙蛋糕, 唔怕肥就食多啲啦, 不過近期好少去唔知有無變

大宅

agnesmama,

我想問
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

複式洋房

Maggie,

Thanks.

侯爵府

一分錢, 一分貨, 唔好expect太高.
agnesmama 寫道:
I would recommend the Regal Hotel (富豪酒店) in Causeway Bay, Now if you are 4 ~ 12 ppl and paid with Citibank credit card, it is 50% off. which is $278*0.5*1.1...real cheap..

男爵府

2020勳章

Don't know...They have this offer almost everyday but sometimes they will change another credit card. I remember last month, this offer goes to China Bank Credit Card, you'd better call them for more info.

複式洋房

請問vip點申請,因為我姐每年都去3次每次仲12位

首頁

尾頁

跳至
熱門主題