意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 248|主題: 89696

依家做負里子會唔會 Out 呢?

珍珠宮

國民生產總值:34054

2019新春慶豚圓 2019勳章

依家做負里子會唔會 Out 呢?

如題

大宅

國民生產總值:1439

Re: 依家做負里子會唔會 Out 呢?

我覺得唔會....
髮型係自己o既....
最緊要好睇咪得囉~

大宅

國民生產總值:1310

唔會, 我都仲係keep住做, 因為我本身頭髮髮尾攣又散, 做左頭髮易打理, 唔駛成日用風筒吹同埋用定型水

別墅

國民生產總值:720

負里子係令頭髮直順,所以無話out唔out

侯爵府

國民生產總值:20603

2019新春慶豚圓 2019勳章

loccitane 寫道:
唔會, 我都仲係keep住做, 因為我本身頭髮髮尾攣又散, 做左頭髮易打理, 唔駛成日用風筒吹同埋用定型水

所以我都做左4年.........
活在當下

男爵府

國民生產總值:5574

雖然家陣興曲髮, 但係無直髮咁易打理, 所以我最近都做左負里子

禁止訪問

國民生產總值:17180

大宅

RCHU01 寫道:
雖然家陣興曲髮, 但係無直髮咁易打理, 所以我最近都做左負里子
.

我都想整呀~
你係邊度整嫁~~

男爵府

國民生產總值:5574

在沙田

大宅

國民生產總值:2391

都冇話out唔out
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

大宅

國民生產總值:2124

[quote]
道地綠茶 寫道:

都冇話out唔out

大宅

我都忍唔住整

珍珠宮

國民生產總值:31680

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]
barkley 寫道:
[quote]
道地綠茶 寫道:

都冇話out唔out

複式洋房

國民生產總值:309

做負里子為方便打理。

公爵府

國民生產總值:29259

2019新春慶豚圓

現在真係無以前咁多人整, 但係要看下岩唔岩自己. 方便打理. 無問題

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.