想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2020勳章

明天做腹腔鏡

好驚呀!!!!!!

明天做腹腔鏡!!!!
希望順順利利!!!

複式洋房

Re: 明天做腹腔鏡

祝健健康康,厘度好多bk姊妹支持你

大宅

支持支持!比信心自己,你一定得既!!

大宅

手術後唔好食太多豆腐類食物, 因為好多氣, 會胃氣脹o
唔好太緊張!!

大宅

2020勳章

今天做完腹腔鏡....個肚好痛......

別墅

mingcheng 寫道:
今天做完腹腔鏡....個肚好痛......

Mingcheng:
做完要休息多d加, 幾時先知 results 呀, 醫生都叫我去做腹腔鏡, 不過唔知有無用, 你係因為? 去做呀

大宅

做腹腔鏡可以即日出院嗎?你是因為甚麼要做?我都約左做,醫生話要留院一天呢
希望你快的好返!

別墅

lingchai,
你因為 mud 去做呀,你係私家 or 公家做呀, 你試咗幾耐呀?

大宅

我試左一年,因有子官內膜移位要做腹腔鏡,會係政府做,排左3個月左右啦!12月要做啦,宜家都好驚.但為了生bb,我一定會捱過的.

別墅

lingchai,
唔使驚, 聽講是開3個 lon, 住1天就可以出院, 你一定要支持下去, 之後就有希望. 醫生點知你係子官內膜移位? 都未做? 我什麼都 check 過, 沒有特別, 醫生也叫我去做 ga.

大宅

2020勳章

我有小至大都有M痛, 來經有血塊,近一年食中藥就好D. 已try兩年,中西醫亦有看
私家醫生同我照陰道超聲波懷疑是朱古力瘤(8月),佢叫我做腹腔鏡,要$20,000-30,000元, 因我只買住院保險及不育是

大宅

mingcheng

HI.........
你要多多休息亞!
你響邊間醫院做亞?係咪真係好痛亞?
我同你CASE差唔多,一樣係由細到大都有經痛(仲係頗嚴重果隻)我11號就要做呢個手術喇!我將會響瑪麗做,乜唔係早上做完手術,下午就有RESULT嫁喇咩?你既RESULT係點亞?醫生點講亞?係咪真係子宮內膜異位亞?之後幾時再番來見醫生亞?有無話之後仲會點樣幫你亞?

如果你身體無礙的話,非常希望你會回答,因為日子愈來愈逼近做手術既心情,我相信你會好明白!
THX

大宅

2020勳章

你係政府醫院做, 頭一兩天真係好痛!條腰伸不直(今早已好好多了).共有三

大宅

2020勳章

我做之前都好驚,手術前一天睡

大宅

我都好驚呀,我十一月都會做腹腔鏡,做朱古力瘤,
而家個心成日都好驚有危險,又驚做o左次後都生唔到仔呀...
咁知唔知要食o的咩o野快o的好番o架?: :-(

同埋醫生有冇要你打停經針呀???
:-(

仲有呀,我想問放幾耐假o架?
我驚老細炒我呀......
Mama: Janice (楠ma)    卓楠bb~

大宅

mingcheng
你要即日出院?咁咩好痛?我12月會係廣華做,張預約紙係寫第1日入院,第2日做手術,第3日出院.請問醫生寫左幾多日病假比你呢?你要休息多的呀!
做完手術,醫生有無叫你打停經針半年呢?

大宅

2020勳章

我個手術是日間手術,只要術后小到便及食到

大宅

mingcheng
我果個醫生叫我,一係打針半年,一係立即要有o左...(佢會比排卵藥我食...)

我初時都十五十六,唔知邊樣好,但後來都係選有bb.
因為個醫生話打針期間,我會好似更年期咁有晒o的徵狀...
lingchai 寫道:
mingcheng
你要即日出院?咁咩好痛?我12月會係廣華做,張預約紙係寫第1日入院,第2日做手術,第3日出院.請問醫生寫左幾多日病假比你呢?你要休息多的呀!
做完手術,醫生有無叫你打停經針半年呢?

大宅

mingcheng

我想問問你,你個醫生駛唔駛你插尿候呀?

大宅

2020勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至
熱門主題