自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有冇人知點可以聯絡香港音樂家協會HKMA?

電話?
電郵?

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇人知點可以聯絡香港音樂家協會HKMA?

大宅

香港音樂家協會有限公司
香港灣仔告士打道50號馬來西亞大廈21樓
電話: 2521-7673
傳真: 2521-6928
電郵: [email protected]
Website: www.hkpma.com.hk

水晶宮

wig,

多謝你o既提供!
可惜我唔係搵HKPMA, 而係HKMA

我試過打1083,結果都係俾你提供個電話我,
我打去問過,唔係個到!

請問有冇人係HKMA會員或員工,
點可以聯絡到HKMA?

男爵府

2020勳章

你肯定它的英文縮寫是"HKMA"嗎 ??!

以我所知, "HKMA" 通常指以下兩個機構 :

1) 金融管理局 "Hong Kong Monetary Association" - 是一政府部門, 主席是任志剛
or
2) 香港管理專業協會 "Hong Kong Management Association" - 是一非牟利的私營教育機構, 專舉辦商科課程

你有無佢個英文全名呀?! 如果有會易d搵到!

水晶宮

2005舒曼鋼琴大賽章程上寫住:
主辦:HKMA香港音樂家協會

唔通根本冇呢個會?!

水晶宮

首頁

尾頁

跳至