意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 1|主題: 77868

問:施巴護膚油 & 潤膚露

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

問:施巴護膚油 & 潤膚露

有無BB用過?好嗎?
係咪藥房買會平過萬寧?
THANKS

大宅

國民生產總值:1048

Re: 問:施巴護膚油 & 潤膚露

我BB由醫院出世就用Seba Med 既然野﹐除了shampoo and baby oil, 其他都用佢。。。So far, 都無skin 都無問題﹐ thanks god... 邊度平D就唔知哦。。。sorry ar... ?-( ?-(

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

pegbrian 寫道:
我BB由醫院出世就用Seba Med 既然野﹐除了shampoo and baby oil, 其他都用佢。。。So far, 都無skin 都無問題﹐ thanks god... 邊度平D就唔知哦。。。sorry ar... ?-( ?-(

thanks

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:86

冇正式格價, 不過我買開sebamed沖涼液&shampoo, 發覺佐敦護理員協會嬰兒天地好平, 沖涼液有refill 裝, 1000ml 賣around hk$100, shampoo 500ml hk$78, 我見百佳賣shampoo 250ml 要~$49. 你可以打電話格o下價, 不過要有惠氏BB咭先可以去買o野。

護理員協會嬰兒天地:
(於嬰兒天地購物,出示惠氏BB咭可享會員價)
九龍佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈二樓(近寶齡街)
辦公時間:
星期一至五 10:30a.m. - 7:00p.m.
星期六10:30a.m. - 4:00p.m. 不設午膳時間
〈星期日及公眾假期休息〉
Tel: 2314 6925
Fax: 3521 0321
http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.