自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問翡翠滕器的傢俬耐用嗎?

想問翡翠滕器的傢俬耐用嗎?
因想買床及衣櫃,請各位提供意見,謝謝!

別墅

Re: 想問翡翠滕器的傢俬耐用嗎?

都OK

大宅

我有床同書櫃7年都好好,只係深色左,不過深色左係正常的。

侯爵府

我昨日剛收貨, 但有好多地方有問題, 正要投訴.

男爵府

worry,

可否知道是甚麼問題? 我正想找他們呢, 因為全屋傢私都要造, 所以好想知道, thanks a lot!
『我們既有這許多的見證人,如同雲彩圍著我們,就當放下各樣的重擔,脫去容易纏累我們的罪,存心忍耐,奔那擺在我們前頭的路程,仰望為我們信心創始成終的耶穌。』
(希伯來書 12 章 1-3 節)

大宅

given their cheap price, quality is not bad. Drawers are big and smooth.

大宅

OK 架~!! 又平 又耐用

比[宜家]哥d 實正好多...

大宅

good woo
we bought a bed with mattress (4 and half feets) costed $2000~ last year! reasonable and good quality

大宅

Thank you各位!

伯爵府

好媽媽勳章

Agree! Their price is reasonable and quality is more than acceptable.
gogoMa 寫道:
OK 架~!! 又平 又耐用

比[宜家]哥d 實正好多...

子爵府

你最好揀榿(喜)木,因為d木真係靚好多,好實芯,但價錢係最貴,我屋企既床,書檯,梳化,衣櫃全部都係做榿木,訂做差唔多要三個星期,黎緊我會做多個地櫃。
***南無阿彌陀佛***

子爵府

畀面勳章

我用咗7年組合柜,啲木冇問題,都OK喎

男爵府

BK Milk勳章

Quality is good.

水晶宮

好媽媽勳章

全屋都用緊,大概有5,6年,ok 呀
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

複式洋房

Right, their price is reasonable and quality is good. But, their post-sales service is very bad to me. I bought a big 衣櫃 from them several months ago. It takes me almost 2 months to fix it up in good condition.

複式洋房

Hi, Very good, don't worry. Quality is good and the price is reasonable.

大宅

又平又好用.放心買啦
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

大宅

再次謝謝各位提供意見呀..thanks!

首頁

尾頁

跳至