意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 0|主題: 77873

請問蔣軍澳區有無兒科醫生好介紹?

複式洋房

國民生產總值:222

請問蔣軍澳區有無兒科醫生好介紹?

如題! Thanks !!

洋房

國民生產總值:248

Re: 請問蔣軍澳區有無兒科醫生好介紹?

調景嶺0既彩明商場有個羅肇基(近惠康)都幾好佢原來之前都係兒科醫生(宜家係全科)
我0既bb呢幾日病佐正煩緊比邊個醫生睇時醒起自己睇開0既羅醫生就帶bb仔去比佢睇~佢都幾細心人幾好檢查得幾仔細去睇果晚bb發左燒又帶去比佢地睇~佢又加多開左藥仲幫佢又詳細檢查仲冇多收錢~第日仲叫姑娘打電話黎問bb狀況~
不過我奶奶話睇醫生都要睇夾唔夾0既~~~

大宅

國民生產總值:1418

我個女睇開兩個都唔錯,一個係維景灣畔商場李國康,另外一個係將軍澳MTR何成輝,兩個都好細心,同解釋得好清楚.

珍珠宮

國民生產總值:42343

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

仁安分科門診 - 兒科 溫希蓮

於寶林新都城3期

大宅

國民生產總值:1306

梁淑芳醫生
將軍澳新都城 (寶琳站)

梁醫生不錯ka, 我見很多BB都看她的.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.