烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

榮華臘腸潤腸

請問榮華臘腸係咪生抽腸最好食? HK$150一斤係咪就係生抽腸? 另外潤腸係新鮮鴨潤腸益或干身硬D O個隻好食?

大宅

Re: 榮華臘腸潤腸

唔該, 有無人知呀?

大宅

唔知有無人食開榮華臘腸o既知道呀?

別墅

鏞記最好食

洋房

我鐘意食榮華臘肉。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Anita_Lee 寫道:
唔知有無人食開榮華臘腸o既知道呀?

今年買左d 黎食, 已經話係"瘦"既, 都係好"肥", 仲甜左小小。我覺得美心好d!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

poonyh 寫道:
我鐘意食榮華臘肉。

me

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我都鐘意食, 年年買二送一我就會買, 跟住比一半媽媽.....
好好味.... 食開好食, 無買第二隻怕試倒唔好食, 昤到時都唔知點....

blackberry 寫道:
[quote]
poonyh 寫道:
我鐘意食榮華臘肉。

me[/quote]
該用戶已被刪除

民房

前幾天在深圳東門百佳買了全廋臘腸和臘鴨比.今天已食唔錯很好,且又不貴全廋臘腸28/斤,臘鴨比4.3/隻

男爵府

elmo&cookie 寫道:
我覺得榮華臘腸係加瘦腸好食
我老公覺得潤腸係新鮮鴨潤腸好食

我隻仔, 我至like 食加瘦臘腸.....而佢地既潤腸亦好好食,
另我ma, grandma, 就like臘鴨脾, 臘肉.....年年冬天都食...話晒老志號, 出面果d 吾敢買......

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

係大陸買, 你唔怕呀??? 我始終都係對大陸做的產品無信心....

Amy61947 寫道:
前幾天在深圳東門百佳買了全廋臘腸和臘鴨比.今天已食唔錯很好,且又不貴全廋臘腸28/斤,臘鴨比4.3/隻

首頁

尾頁

跳至