跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 沙田媽咪會(part 5)

冇呀.....做梗功課.... :-(

伯爵府

好媽媽勳章

樂媽
做咩功課呀?

男爵府

唔係學校功課,仲有乜嘢功課丫.....剛剛做完lu~~
而家要做屋企嘅功課....
一陣再嚟過~~~

男爵府

哈!又做完屋企功課喇!係咪好快手呢~

頭先返屋企途中真係比亞仔笑4我...事原呢期亞仔成日要買奇趣杯/樽....
仔:媽咪...我哋去買奇趣樽丫!
我:唔買...太貴喇,早兩日先買過,唔好成日買喇...
仔:買一個丫....(省下數十句)
我:你 nur 你爸爸啦~
仔:(走去爸爸到..... :tongue: :tongue: :tongue: )
佢以為我叫佢去 :tongue: 爸爸

當時笑到我肚都痛~

大宅

樂媽,
如果揾得返,請各位迪欣湖遊又何妨? abcd ma, 睇怕您又要同我作一作法

係呀,1A1C. 我因為只有渣X户口,會盡快入數架啦。Thanks

My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@_@

男爵府

suki:
咪唔開心啦,暫時唔好搵住,有時越要搵越係搵唔到,唔搵就走返出嚟架喇!

大宅

樂媽,
thx。 I hope so..........
My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@_@

伯爵府

早晨

真係唔知點好,昨天去咗第一城睇樓,D單位真係細得5百幾呎計埋實用面積都唔知有無,(可能我地平時住得太大)但係就近沙田,小朋友唔洗轉校,若果搬出九龍就好大有成800呎有露台,但無車位,若小朋友返學就要揸車,或轉校都唔知點好,表就交咗啦,不過都可能未必抽到沙田,但萬一抽咗去九龍,都唔知點好呀,好煩腦呀 :-( :-(
http://hk.myblog.yahoo.com/handmadeson

男爵府

Wing,

第一城都有大單位, 最大有成千呎架 ?-(

男爵府

abcd媽:
已cfm我日子,咁係咪上午一齊去搞埋d野呀?
你通知我,我book時間喎!

伯爵府

好媽媽勳章

WING
我又想你留在沙田
不過...九龍d屋又真係好d

樂媽
如果係...幾點搞身份証好呢?
同埋我要趕12點回呢頭湊個女放學才再去
我地不如book早上9點半
樂樂放幾點呀?

男爵府

ABCD媽:
對你唔住,昨晚回家後完全忘記承諾。
咁早去換證,趕得切化妝嗎?我還諗住set埋個頭先去。

Suki:
慢慢想,最後一次見到張飛仔是幾時 & 邊樹。
下次再有內幕貼士,記得話過俾我們知!

all:
屈人寺在新翠邨開倉呀!地點就在百佳旁邊,匯豐銀行舊址,剩得8日乍!好多野都係$5、$10,我買左6對冷襪(@$10)和2張門口地毯(@$5.8)。收銀員哥哥話今日會返貨,賣完這幾日,鋪位會變返做正常的屈人寺。

報料2:
今日去百佳買野,有雙倍印花!

伯爵府

好媽媽勳章

yy
係喎...無左化妝果回事

男爵府

ABCD媽:
上次你話搵FANCL化妝,要俾按金嗎?我昨天問過CLINQUE(coz我用開這牌子),她們說要付五舊水按金,之前全數換返貨品。

我跟老爺講要化個靚妝才去換證,他即刻反白眼話:「無用架喎!」 :evil:

男爵府

abcd媽:
唔好book住,我想睇下sun整左個look睇下點先...不如mon再決定好嗎?
樂仔放11:30呀~

伯爵府

好媽媽勳章

樂媽
ok

大宅

YY(芝芝媽咪) 寫道:

我跟老爺講要化個靚妝才去換證,他即刻反白眼話:「無用架喎!」 :evil:

我知!我知!化唔化都靚爆鏡

另外,如果想快,一定係一朝早去。我亞爸話5洗15min ok 曬!

男爵府

平晚去都好快架, 記得要上網預約o左先好去

男爵府

:-|

伯爵府

好媽媽勳章

樂媽
開心d~~我幫你拆白黨o甘拆惦佢

死啦..呢排好悶...日日只有亞旺係好笑的

首頁

尾頁

跳至