產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有 d 野我好想知,但成日都唔敢問...

我每次去廁所大時...我都好驚,尤其係要用力去大便時..就驚上加驚,怕會因壓力而整到小 b ,其實有冇問題的?

有冇人可以答我呀?
;-) We Love Because HE First Loved US ;-)               :roll: John I  4:19 :roll:

大宅

Re: 有 d 野我好想知,但成日都唔敢問...

bb有胎水保護住架, 唔駛甘驚啦. 你甘緊張去大大時仲難出d"AA"呀

禁止訪問

大宅

畀面勳章

應該唔會整親bb,但你要用力先去到大便,就應該要食多啲蔬菜生果同飲多啲水黎改善!

大宅

BB頭maimimi ~~

我都飲好多水及蔬菜生果,日日都有廁所去的,不過有時可能去得唔乾淨,所以肚子痛時,未要用力去大便囉.....
;-) We Love Because HE First Loved US ;-)               :roll: John I  4:19 :roll:

大宅

d ngng 起條腸度, bb 起子宮度有水水保護, 唔怕架,
反而要小心太過大力整捐肛門就真(咁就有機會變成痔瘡)

飲多d 水...有時吸收過多纖維(水份唔夠, 唔平均)都會去唔到廁所...
2子之母

洋房

照我所知當然沒有問題,如果唔用力又點去廁所呢!去唔到廁所先至唔好!
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至