意見反饋
義工

心聲留言 今日: 22|主題: 16004

跳至
瘋SHOW快活人 ~~

大宅

國民生產總值:3544

瘋SHOW快活人 ~~

有冇BK 會員係 瘋SHOW快活人 FANS .....

我初初係聽903 , 但越黎越唔好聽..

所以轉左聽 "瘋SHOW快活人 "

你地呢 ???

男爵府

國民生產總值:7831

大廚勳章

Re: 瘋SHOW快活人 ~~

我好鍾意聽ga,聽左好多年la笑死我,但而家要返工,無得聽lu :-(

伯爵府

國民生產總值:18205

我聽"瘋SHOW快活人"好多年ga la~~

珍珠宮

國民生產總值:30735

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

我都聽左好多年

別墅

國民生產總值:687

我都係瘋show fans!!
我最鍾意梁繼璋
你地呢??

珍珠宮

我最鍾意咸濕B浩

琥珀宮

國民生產總值:175401

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

me too, 又冇時間上網聽番 :-(
funpucca 寫道:
我好鍾意聽ga,聽左好多年la笑死我,但而家要返工,無得聽lu :-(

大宅

國民生產總值:3544

我日日係公司聽, 聽聽下笑,

我老公問我做咩

男爵府

國民生產總值:8254

我聽左3年幾lu!!真係好攪笑呀佢地!!
我無話鐘意邊個,三個一齊最好笑!!
^0^

珍珠宮

係呀..佢地好好笑 上星期B浩講佢0係大陸唔敢痾A~~~又叮噹~又大笨鐘~~笑到我反肚

男爵府

國民生產總值:8254

有時真係笑到停唔到,係公司得我一個係度傻笑
返到屋企同老公講又唔知我講咩(佢無聽)
^0^

男爵府

國民生產總值:9315

我都好鐘意聽佢地, 係我每日既指定動作,
有時聽到我笑唔停, 但有時都會聽到喊唔停 :-(

[/url]

伯爵府

carollam310 寫道:
係呀..佢地好好笑 上星期B浩講佢0係大陸唔敢痾A~~~又叮噹~又大笨鐘~~笑到我反肚

我O個日笑到喊~~~~~~

別墅

國民生產總值:1178

我以為無乜BK媽咪聽瘋SHOW tim, 原來有咁多同道中人, 我第一天返工時, 發覺公司原來可以聽收音機, 當時的同事聽瘋SHOW, 想不到一聽就是十年!!

侯爵府

國民生產總值:24100

畀面勳章

我都聽左好幾年啦, 都係鍾意佢地三個一齊做節目好d....差一個硬係覺得爭咁d野咁........

伯爵府

fungyee 寫道:
我都聽左好幾年啦, 都係鍾意佢地三個一齊做節目好d....差一個硬係覺得爭咁d野咁........

冇錯~~
完全贊成~~~

珍珠宮

國民生產總值:49964

2019新春慶豚圓 2019勳章

我最鍾意咸濕B浩

me 2
佢個咸濕仔 image 笑屎我~

上次佢地反人地個老公個名叫 "駱..祥" 同音 (落場)
已經笑到我噴飯, 點知果個女人講下講下又講埋老公
個名 "志祥" 同音 (至長)
佢地班屎野 又話 人地老公 至長..........
笑到我漂晒眼水~

別墅

國民生產總值:710

我都聽吓聽吓....笑吓笑吓....都聽咗八年幾喇.....
我之前那份工, 都係要偷聽咋....而家呢份就可以光明正大咁聽....
佢地呢班衰野...成鬼日整到人笑到去唔切廁所o架...真係要痾定尿先好聽佢地呀~

別墅

國民生產總值:710

係呀~......仲有講"鍾叮噹"呀~~~

寶石宮

國民生產總值:372547

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有聽, 有時忍住唔可以太大笑

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.