美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

引用:我都係用+la+mente. +

原帖由 vvnpo 於 11-12-20 發表
我都係用 la mente.
你係咪都係用翻la Mente products 做導入?我係。但想發掘下有冇其他alternative!

禁止訪問

回覆:wanwan123 的帖子

大宅

我想問導出方面,la mente和日立8100,邊部會好些呢?thanks!

大宅

我想問 la mente 幾錢呢??

大宅

引用:唔係呀。導出我用Dr.+Wu+cheap+cheap+化粧

原帖由 vvnpo 於 11-12-21 發表
唔係呀。導出我用Dr. Wu cheap cheap 化粧水,導入用Sothys, Alqvimia咁囉。
導入有咩好介紹?sothys 同alv 我都有興趣噃!可唔可以講咩產品?謝謝!

大宅

回覆 applemore 的帖子

你講得好啱呀~豉油貴過雞, 所以我都沒考慮 lu.

大宅

引用:我想問+la+mente+幾錢呢??

原帖由 chowkarman 於 11-12-21 發表
我想問 la mente 幾錢呢??
我果時買成set 連產品,要三千幾!
扣埋產品,我估機價二千幾!依家唔知幾錢!效用就,我覺得乾凈了,上粉貼了,塊面firm 或小了,膚色均勻了。但就仍然乾,保濕一般,可能我唔算太勤力!但so far

男爵府

引用:回覆+applemore+的帖子 你講得好啱呀~豉油

原帖由 angel128 於 11-12-21 發表
回覆 applemore 的帖子

你講得好啱呀~豉油貴過雞, 所以我都沒考慮 lu.
話雖如此,但靚係靚響自己度,唔係人地度。唔可以咁計既。要靚要青春,當然要付出架啦!

大宅

回覆 wanwan123 的帖子

聽落好好呀..... 但三千幾~~~~~~ 對我嚟講 over budget~~~ 唉唉...... 咁我諗番 hitachi 同 haba 啦

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都想買,但hitachi 要18xx,japangals 18k 就8xx,差一千呀,考慮中

tanping  我都1516,但japangals就真係平好多  發表於 11-12-22 00:17
愛登士家庭  我同你一樣啊。點好呢  發表於 11-12-21 12:42

伯爵府

magiso 發表於 11-12-21 12:07
我都想買,但hitachi 要18xx,japangals 18k 就8xx,差一千呀,考慮中
最緊要有效

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PHOEBEANN 發表於 11-12-21 13:01
最緊要有效

我都係甘(言念)
但見人用japangals 18k d report都好好吖
所以15 16

伯爵府

i bought 導出美容儀hitachi,ok

大宅

好媽媽勳章

magiso 發表於 11-12-21 12:07

我開頭又係japan gals vs hitachi~ 最後買左hitachi, 始終相信一分錢一分貨~

btw, japan gals 係made in China, hitachi 係made in japan~所以價錢分別咁大~

禁止訪問

大宅

回覆 TaTa83 的帖子

我又係諗住 hitachi 一分錢一分貨會好 d, 我驚買咗 japangals 唔得又會心思思想買番 hitachi 就仲死!!

大宅

eeeeeeee, 同埋原來 hitachi 係差電, 但 japangals 係入 4 粒 AA 電喎~~~~ 咁可能我會揀 hitachi 喇~~

大宅

好媽媽勳章

chowkarman 發表於 11-12-21 14:13
eeeeeeee, 同埋原來 hitachi 係差電, 但 japangals 係入 4 粒 AA 電喎~~~~ 咁可能我會揀 hitachi 喇~~ :lo ...

係呀,我會覺得叉電會好過用電芯lor, 感覺work d(可能心理作用)

大宅

回覆 TaTa83 的帖子

係呀, 好似我用電動牙刷咁囉, 電芯嗰 D 唔得, 但差電就好正 HEHE

男爵府

TaTa83 發表於 11-12-21 14:36
係呀,我會覺得叉電會好過用電芯lor, 感覺work d(可能心理作用)

甘睇黎hitachi好好多wor
但1800我覺得好貴呀
定係買only導出好呢?

首頁
12345...7

尾頁

跳至