美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係用緊Hitachi

step 1 ~ Bioderma(綠色蓋)
step 2 ~ Avene泉水
step 3 ~ Toner
Step 4 ~ Dermal Mask (一星期2次)

大宅

我都用緊hitachi
step 1 bioderma 美白落妝水 (之前用紅水, 上兩個星期買左支"白水", 發覺用美白果隻導出塊cotton污穢d)
step 2 雪花秀first care serum + balabce water
step 3 cle de peau oil balancing essence
step 4 蝸牛精華/ dr. wu mask

男爵府

回覆:Greatful 的帖子

我導出一D汚jo都冇,我用紅水。

你地係套上棉花先倒紅水定倒左紅水落棉花到才套上呢?

棉花係要好濕定剛剛好濕透?

大宅

回覆 Candice1128 的帖子

hi Candice,
plz tell me where to buy La Mente
and how much neeeeeeeeee?

THX

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

boise 發表於 12-2-21 10:23
我導出一D汚jo都冇,我用紅水。

你地係套上棉花先倒紅水定倒左紅水落棉花到才套上呢?

我係套上棉花上去先倒紅水,而且仲要係溼透果隻。

男爵府

引用:+本帖最後由+montana+於+12-2-21+10:50+編

原帖由 montana 於 12-02-21 發表
我也是這樣。

別墅

回覆:想買一部導出導入美容儀, 請大家比比意見, 謝!!

I bought the one from ectone. Another is a gift from a bookazine.

首頁

尾頁

跳至