在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪係荔枝角做野呀, 一齊黎傾

我係荔枝角做野呀, 我公司做GARMENT 呀
我家有位小主人

大宅

Re: 有無媽咪係荔枝角做野呀, 一齊黎傾

hi.hi. me too

男爵府

2020勳章 好媽媽勳章

haha....我又係係lai chi kwok做野架~~你做 garment 係咪好忙架???

侯爵府

好媽媽勳章

Do u all shops in the "Hong Kong Industrial Center" for buying clothes and shoes? Are they really cheaper than outside?

子爵府

hi all,
我唔係呢區返工o架,,但睇到叉燒媽咪的留言所以搭搭咀 :mrgreen:
我平時去香工入貨o架,佢地批發就真係比出面貴啊,但零售就真係好抵,不過當然某d貨佢地未必零售(批發批得好,自然唔會零售),但以我所知佢地會無人時,只要你問問佢都可能賣一件o架,,,即俾我地批發價100蚊,佢地夠膽死150蚊零售價俾客啊!
星期六得閒下午可以去逛逛,佢地好似for你地返工一族咁,某d貨架會用布蓋住,其他好多都好似大減價咁,幾多人睇的啊!

首頁

尾頁

跳至