論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

我個印印鍾意朝早起身先至沖涼

而家bb未出世, 我都無咩所謂...
但係如果bb出左世, 咁佢夜晚可能要幫手take care bb, 但係佢又無沖涼訓覺, 咁做完成日野, 個身咁dirty...掂bb好似唔係咁好咁...
我想叫佢bb出左世之後, 不如夜晚沖埋涼先至訓...
不過唔知佢肯唔肯呢...

民房

Re: 我個印印鍾意朝早起身先至沖涼

You can't let her do so. Hygiene is the most crucial for new born carers.

My first helper requested the same when she arrived (before I gave birth to my baby). But I told her it is not desirable. So I asked her to take a bath twice a day, once in the morning and once before sleeping. Even though I didn't know how "clean" she bathed in the evenings, I was sure that she changed her clothes.

民房

最初我都覺得呢d係佢自由, 但係諗落對bb好似唔係咁好, 所以我諗住同佢傾下
希望佢肯啦

大宅

叫佢沖左涼先訓,因為佢做左成日野,個身同d衫都烏糟,佢唔沖涼上床,咪整到張床單、枕頭越黎越污糟,個人都係。

夜晚就一定要沖,佢鐘意朝早沖,你咪比佢沖多一次囉。

洋房

我覺得在不影响工作下,無所謂。 :idea:

民房

我頭先同佢講左喇, 佢話無所謂呀

佢真係好聽話呢

佢重同我講, 佢好鍾意bb, 好想同bb一齊訓...

首頁

尾頁

跳至