跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

Re: 政府飛行服務隊OPEN DAY

藍妹媽媽

咁如果我地租大車, $1,050, 除開3x個人, 都係每人$3x包來回
搭九巴A43都要$28單程

click機場巴士A43

大宅

標標,
哦~剛才回應時睇唔到你post的價錢,$1050就真係好平喎,可以再叫多 D人呢, 如果你租大車,就預埋我地啦,唔該晒~~

別墅

咁就由我計下呢條數啦
人愈多, 除開就愈便宜

如果24人細車$800包來回
22人=每人$36.4

如果56人大車$1000包來回
22人+snoopymummy3人+藍妹媽媽 2大1小+
藍妹的同學仔一家 3大2小
=33人=每人$30.4

別墅

大車還有位

大宅

all,
咁不如我地就book大巴,多d人一齊去玩啦!

大宅

政府飛行服飾隊OPEN DAY
20/11/2005星期日上午10點至下午5點半
表演時間為 : 中午12點,下午2點,下午4點

粉嶺消防局OPEN DAY
20/11/2005星期日上午10點至下午4點

56人旅遊車包來回$1,000, 當天付$,大小同價。
上車處: 粉嶺火車站側的避車處上車

行程 :
1000am 自到粉嶺消防局參觀
1130am 自行午膳
1245pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
1330pm 到政府飛行服務隊參觀
1700pm 回程

報名處 :
1. 辣妹 (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
2. ecat1108 (1大1小)
3. 恩禧媽 (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
4. Jac (2大1小)
5. angelasuperjet (1大1小)
6. kwan (2大1小)
7. Beauty (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
8. 藍妹媽媽 2大1小
9. 藍妹的同學仔一家 3大2小

共17大13小
車費暫時為 :
$1000/30 = $33.33
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
註 : 如當天出席人數比報名人數少,車費會以出席人數計算,謝謝!

大宅

snoopymummy 寫道:
咬呀,我蠢豬唔係好明,
係咪即係自己去參觀消防,12:45先至join埋一齊去坐車,咁車錢就係指包去飛行服務隊來回?

snoopymummy,
係呀!粉嶺消防局係自己去,之後自己食lunch,再之後就係上車處等呀!
你幾多人黎呀?

大宅

恩禧媽,標標...
咁我可唔可以叫多D朋友o黎呀?

大宅

藍妹媽媽 寫道:
恩禧媽,標標...
咁我可唔可以叫多D朋友o黎呀?

SURE啦!

大宅

行程 :
1130am 自行午膳
1700pm 回程

報名處 :
1. 辣妹 (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
3. 恩禧媽 (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
7. Beauty (2大2小)12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
10. wandy的朋友 (2大1小)

共19大14小
車費暫時為 :
$1000/33 = $30.30
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
註 : 如當天出席人數比報名人數少,車費會以出席人數計算,謝謝!

男爵府

恩禧媽,
最衰我搬咗lar!唔係一定join妳哋.
我當日會中午前到政府飛行服務隊參觀,可能妳哋到時,我哋未走架!好水掛住妳哋呀!:-(
妳哋到咗比個電話我呀 ,睇下可唔可以見到妳哋! :lol:

大宅

hei001,
我地出發就打電話俾你啦!ok?

伯爵府

大家去參觀的家庭, 要將以下資料給jac, 因為我地要入禁區所以要填form, 填每個人資料, 咁jac會幫我集合資料給有關部門!

1. 姓名
2. 身份證號碼
3. 年齡
4. 聯絡電話

我會pm jac 的email給大家, 請大家email將有關資料給jac, 唔該晒jac!

男爵府

暫時收到Kwan同恩禧媽資料,由於團體申請需最少 20人,請大家盡早貓來資料以便早作申請 :wink:

大宅

大宅

kwan,jac,
要問朋友拎D咁私人的個人資料,唔係太方便呀,我剛才打左電話問左"飛行服務隊"有冇其他方法,佢話我知團體申請在9/11已經截止了,而"團體申請"旨為方便我地group埋所有人的資料一次過登記,可以快D入場參觀,佢話其實到時我地落左車後可以各自登記都得,都一樣方便,佢提醒埋我架大巴只可以在當地上落客,不可停泊.

大家意見如何?

暫時有幾個朋回覆我有興趣,今晚會落實,我明天會post出來作最後confirm.

thanks~

男爵府

據恩禧媽資料,如果我地想架車去到當地落客就就要用團體名義申請,否則只可在東涌轉車,唔知唔同人係米唔同答法或重點喇!!

如果唔方便申報資料,唔知可唔以唔報足咁多人,宜家我地一家 + 恩禧媽 + kwan一家有10人,睇下會唔唔會報多 10個人啦!!

別墅

恩禧媽,

仲有無位呀???

Polly (1大1小) 12:45pm於粉嶺火車站側的避車處上車
Polly的朋友 (2大2小) 12:45pm於粉嶺火車站側的避車處上車

12:45pm先上(開)車, 又要落地簽証, 會唔會看唔到2pm嘅表演??

恩禧媽 寫道:

行程 :
1130am 自行午膳
1700pm 回程

報名處 :

共19大14小
車費暫時為 :
$1000/33 = $30.30
我個"得意" 越來越難搞!! :-o :-o :-o :-o

別墅

行程 :
1130am 自行午膳
1700pm 回程

報名處 :
1. 辣妹 (2大2小) 12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
3. 恩禧媽 (2大2小) 12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
7. Beauty (2大2小) 12:45pm 于粉嶺火車站側的避車處上車
8. 藍妹媽媽 (2大1小)
9. 藍妹的同學仔一家 (3大2小)
11. Polly (1大1小) 12:45pm於粉嶺火車站側的避車處上車
12. Polly的朋友 (2大2小) 12:45pm於粉嶺火車站側的避車處上車

共22大17小
車費暫時為 :
$1000/39 = $25.64

伯爵府

[size=xx-large]已經便宜過搭A43了

首頁
12345...6

尾頁

跳至