派對情報

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

福榮街買回禮包真係好抵(有我的回禮包睇)

如果大家有時間可以去自行購買~
好抵~
毛巾仔18元24條~
鉛筆,擦膠都好抵~
仲有棋tim ar!
我諗10蚊都可以執到1份普普通通ga lar!
至於零食方面,好多地方都有平平地1包糖仔,蝦條仔7.x有4包~有時ok,7-11都有平既糖糖~
我聽日都過去買定回禮包比我女女生日會~
去完再報料~
^_^
仲有仲有,福榮街79號有動物生日帽50蚊20頂~好抵好抵ga!如果去買記住話50蚊一pack~唔係佢會開4蚊1頂ga!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 福榮街買回禮包真係好抵

我姑姐個時都係個度入貨,過年仲會去買利是封,佢個時自己有舖頭,真係賺到笑~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

珍珠宮

好媽媽勳章

pinpin

你女女生日呀, 咁我祝佢健健康康, 美麗動人, 聽聽話話

唔好意思呀, 上次你幫我買果2袋生日帽都冇用過, 依家我讓出去啦, 費是放係樹成年, 出年if i need, 我叫老公出去再買, anyway, thanks for your help
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

蕭夫人~
我代我女女謝謝你~
keke~
美麗動人佢最喜歡~ha ha~

大宅

PinPin,

do you buy your stuff at any specific shop?

珍珠宮

我去過79號睇過都ok~
其他都ok幾平~

大宅

PinPin,

Will you make the gift package by yourself?
What will you put into the bags?

I'm thinking of doing this by myself or ordering from somewhere.

thx for your info.

珍珠宮

maria_lai,
我打算買個環保袋仔(我記憶中3蚊咋),買毛巾仔(都唔駛1蚊一條),2支筆(1蚊左右),睇下有冇得意既擦膠仔(1-2蚊),糖1包,零食再揀(3蚊)~我記得d小朋友玩既叮噹棋都係5蚊(出面賣緊10-15蚊),仲可以買貼紙(1-2蚊),薄仔(1-2蚊)~
20蚊就一定攪得掂~仲要幾好睇tim!~
d文具通常一pack pack ga!如果得閒真係可以自己去揀,不過果度好多款,成條街都係~花多眼亂~
到時買得多,叫佢計平d ar!

珍珠宮

maria_lai,
你小朋友幾多歲ar?
我聽日要過去買d野,幫你手睇睇~
到時再格過價話你知丫~
keke~

大宅

PinPin,

my son will be 3yrs old on his coming b-day
however, i'll invitie friend's kids who are some older
i may take a look at 福榮街 by myself soon
will contact you again if i have any further queries
thx

珍珠宮

我今日買左回禮包了~
一份都係15蚊左右~
我打算再買少少零食~
^_^

女孩子的回禮包~(包括-環保袋一個可摺埋<紅色,黃色>,手巾仔一條,hello kitty棋,公仔袋仔diy,3支筆,英文字母擦膠)

男孩子我回禮包~(包括-環保袋一個可摺埋<綠色或藍色>,手巾仔一條,叮噹棋,相架diy,3支筆,英文字母擦膠)

大宅

PinPin,

Wow, your packages are wonderful.

民房

PinPin,

不好意思,請問福榮街在那裹,正確地址是福榮街幾多號,地下 � 樓上,乘地下鐵可以到嗎?煩請告知或PM我,謝謝

大宅

PinPin, 請問係咪一定要買大量架?你個gift pack好正呀!

珍珠宮

福榮街係深水埗
佢地海鮮價ga!~買大量先平ga!~
如果有需要我可以幫大家買~
因為我定期會過去買野送比d小朋友~
所以可以幫大家~
有興趣就pm我丫~
^_^

子爵府

Hi Pin Pin

Pls check pm

珍珠宮

好媽媽勳章

pin pin
your packages are wonderful
大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

珍珠宮

蕭夫人信箱 寫道:
pin pin
your packages are wonderful

謝謝你~~~~

子爵府

pinpin,
pls check pm~ thks~

珍珠宮