意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 14|主題: 85008

pump 奶出血

大宅

國民生產總值:1665

pump 奶出血

今早 pump 奶時, 乳頭損左出血, d 奶唔要得, 但 4 個鐘頭後再 pump, 就冇出血啦, 但支奶要唔要得呀? 乳頭損左, 流出黎 d 奶會唔會有菌, 損左地方要幾時先好返 & 如果 keep 住 pump 奶, 咪好難好返, 如果唔 pump, 谷奶又谷到痛.... :-(

別墅

國民生產總值:859

Re: pump 奶出血

我照比阿b飲, 冇問題. 我諗住乳頭損咗都可以埋身餵, 冇理由泵出嚟唔得. 泵親都損就用手揸啦. 之後揸d奶嚮乳頭上就會好快d..我通常比阿b咬損咗第二日就ok啦. 另外你試下將個泵較低d吸力睇下好唔好d ?
good luck!

別墅

國民生產總值:929

冇問題,我阿B飲

珍珠宮

國民生產總值:31301

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

我試過泵出來的奶係粉紅色的bb都有飲呀,因為醫生話唔怕,叫我照比呀!

武裝的心臟為你 Break Down
剩下赤裸的告白 沒防備的愛
奮不顧身要勇敢 擋開流言的子彈
So Baby Let’s Go Go Go Go Go

大宅

國民生產總值:1665

Thanks!

咁請問有冇藥膏查左會快好 d 架 ?

男爵府

國民生產總值:7768

過客 寫道:
Thanks!

1. Feeding baby for mama milk with blood is o.k. Please use the milk within 24 hours.

2. You may buy Medela Lanolin Cream, found at Mannings store. Put the cream on wound before and after breastfeeding, it is safe for baby, don't worry.

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

洋房

國民生產總值:336

用Medela 羊脂膏,效果very good
過客 寫道:
Thanks!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.