夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 丈夫上大陸

唉~~唔知講乜好....
唔好諗得咁偏激啦.既然佢咁講你就信佢一次,何必苦苦相迫,何況你覺得佢一直係好好先生?男人有時都要俾返D空間佢地.
不動聲色地留意一下他的行為,好過你在做無謂的爭吵.既傷感情,又得不到答案.

別墅

寧揀死都唔揀解檡清楚?
你平時好難相處架??

[quote]
WinChi 寫道:
只怕真

翡翠宮

你咪咁抵c啦[quote]
阿8 寫道:
寧揀死都唔揀解檡清楚?
你平時好難相處架??

別墅

抵抵地係我的標志!

ringoivy 寫道:
你咪咁抵c啦[quote]

翡翠宮

依咁你同亞旺咪好襯, 你咁樣我會睇亞旺時就諗起你了 [quote]
阿8 寫道:
抵抵地係我的標志!

別墅

阿旺??
係咪我同學呀?

唉!我真係覺得佢老公好有問題
成日講屎屎屎
都唔諗扮法去解釋同解決
佢老婆都應該係易哄果隻呀
.....佢反而揀”發難炸”
佢咁做..!梗加覺得佢有問題。

大宅

99%你老公身有屎

翡翠宮

咁明眼人都知佢有問題啦, 係有問題既人又無急才唯有發爛渣解決囉, 一來吼下佢老婆可能佢會即刻收聲, 唔掂的話就發老爛當大家勢成水火家陣咩都傾唔到, 又可以當係叫佢收聲之一既好辦法 所以你話佢隻佬點會無問題丫

別墅

係!!!

ringoivy 寫道:
咁明眼人都知佢有問題啦, 係有問題既人又無急才唯有發爛渣解決囉, 一來吼下佢老婆可能佢會即刻收聲, 唔掂的話就發老爛當大家勢成水火家陣咩都傾唔到, 又可以當係叫佢收聲之一既好辦法 所以你話佢隻佬點會無問題丫

別墅

小心的.總之男人講大話,實是做錯時,

總之呵媽教女人:
老公可以無.
但$$$$一定要有.
無論家用如何少.
占都要留

男爵府

我 tell lie that I have sign his name and send to form to immigration department already to check his 出入境record on saturday night, then he lost control, and said he will go to die 跳樓 immediately, I really afraid and cry, to 求 him no to doing this, he said "You are not allow to open this letter from Immigration Department!!" and lost his temper, After he claim down, I said to him I promise not open this statement, since I have known the answer already, You have went to China for serval times already.Then he 承認了and said he just going china to 按腳, not play woman, and said he keep his organ is very clean and beauty.
On Sunday, yesterday, 我要他再和我到 深圳一次,he feel not willing to go. But 我對他說只是走一趟, 到了深圳I need he showing me where he go to 按腳 before. Yesterday 我還和他一起按
有捨必有得 有得必有失

大宅

WinChi,
可能好多人都反對, 但係如果我老公真係有去滾or 媾女, 而我地又未有小朋友, 又有固定職業, 怕乜呀, 又有friend陪, 我一定會去, 反正你做初一, 我做十五, 最多咪離婚. 話唔定識過一d 好佢十倍呢! 又話唔定先發覺原來自己果個係最差.
最憎d男人上大陸玩, 冇個好
佢話跳樓, 我有個fan個老公都係咁講, 到而家佢地婚都離左, 佢前夫仲生out out 响樹.

別墅

佢咁既反應,真係想人信佢都好難..........

男爵府

信佢一次,跟住收佢回郷証,嚴重聲明佢唔好有下次,如果唔係就話..."係我係八樓跳落去,睇下你一個男人解帶住個女!!"(講下笑!)

翡翠宮

吓咁激一封信之喎佢為左嗰一封未開既信就要去跳樓, 咁你唔叫佢get ready, 你預備打開封信, 佢就預備開定個窗等跳嘛 自剎要好大勇氣, 佢連距距個封信都面對唔到又有咩膽去面對咁高既樓層呀 唉算罷啦若果真係按摩咁簡單又使咩瞞黎瞞去呀 不過既然你選擇左願諒同相信就無謂再諗咁多啦 :-|

別墅

睛靈勳章

唉 ... d男人就係咁, 信佢又唔係 , 唔信佢又唔係 , 最慘係佢一d都唔識做 , 熄事寧人say個sorry無下次咪無野lo , 又唔肯認低威 , 又要死撐 , 都唔知d男人點諗 你果d都係小事姐 , 佢話跳樓你就唔需要擔心, 佢都係得把口, 但如果你再追問落去 , 大家都無得下台就有排個家至可以安寧 , 仲折外生枝啦 , 倒不如今次唔理誰對誰錯 ! 傾下將來點樣仲好啦 ....
~ KIT KIT & KIT KIT DADDY , I LOVE U ~

別墅

.......
http://www.Fimakeup.com

首頁

尾頁

跳至