自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 請每人SEND一封E-MAIL給特首辦,為小女孩討回公道

sent 左

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

Re: 請每人SEND一封E-MAIL給特首辦,為小女孩討回公道

[size=xx-large]SENT
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[size=medium]SEND 左 啦 !!
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

男爵府

我都sent左啦.

阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

大宅

大家還可以thro' email sent比自己d friend幫忙.
Carson's birthday in January 2000.

洋房

Sent 左.

複式洋房

winnie_sh 寫道:
[size=xx-large]籍ロ......[size=medium]籍ロ......
好忙,好多嘢做...
唔識人,怕事,怕小朋友出意外,怕悶....
多一事不如少一事,做咩都死啦,無用架...
我都無請工人,我有屋企人睇小孩,又唔係我小朋友出事...
[size=medium]唔關我事....[size=medium]唔關我事[size=medium]唔關我事[size=medium]唔關我事[size=medium]唔關我事[size=medium]唔關我事[size=medium]唔關我事,唔關我事.......
我可以話你哋知,當我知道自己中了以上12樣籍ロ...
我個心好痛,原來我係典型香港人...
一味顧自己,初初都係抱住幾分鐘眼濕濕去旁觀
直至我女兒無意間睇倒小祖穎case.........
[size=xx-large]我的女兒哭了
我也一起哭起來
我女兒自出生絕少哭,是超级樂天使,她是我倆的生活源動力...
我4.5年來第一次看到她哭得身體向前後抽,收唔倒聲地同我講:
[size=large]媽媽,girl係咪做錯事呀?(我解釋给她聽原因...)
點解咁似海洋公園"蝦佬喂"D怪獸嘅??

.........我願意,為了小孩子將來幸福,今天我跟幾位BK媽咪站出來了,你呢??
我曾說:無第一個就無234...(對唔住,係無二百三十四咁多人肯去)
現在請你撫心自問有無唔去的理由?!
我告訴你,我現在無,無論结局如何,我對自己有所交待........
[/quote]

Every mami,幫幫手.

大宅

already send this e-mail

我還send咗去比新聞界的朋友

大宅

SEND 左

大宅

已 Send.

男爵府

sent !!
[size=large]祝願個小女孩能早日康復.....心靈&身體 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

對唔住......我今日先睇到呢個topic.....所以無去到支持大家&祖穎 :cry: :cry: ......我好想知大家仍有下一個方案嗎???.....我希望往後能支持大家!!

大宅

SENT

男爵府

up~~up~~up~~

民房

子女在自已父母眼中是個宝, 但在別人眼中呢?!
有時會洩氣, 自已無法保護子女而使得她受到這等傷害,
只得暗地心痛並堅強地與她渡過這段黑暗曰子,
讓她再展笑容, 向未來前進!

大宅

雖然我沒有請外傭, 但亦希望支持您們, 我已sent左e-mail...
________________ KiuKiu媽媽

別墅

SENT

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都sent 左喇! 希望為小女孩討回公道, 嚴懲d衰外傭

別墅

我到send
我有兩位小朋友,一個boy 7 歲,一位girl 4 歲.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至