夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 你地有無識過一D咁既男人?

greetings

經阿8提醒, 都係唔好喇, 希望你唔好介意啦! 因我真係介紹咗好多太太上BK, 怕佢地亂估係唔係我, 又估係咪講緊佢地,小則累人疑心一場, 大就搞到人地個家喇! 請諒啊!

男人去叫雞都係45分鐘任做, 邊有可能check得咁盡呢, 簡單d講...有無太太會無端端check佢老公今日有無向公司請過病假? 但確實有人請病假陪條北姑去oceanpark玩, 夠鐘當放工返屋企! 香港好多行業都有機會蛇王, 有幾多太太會開工時間check個老公係咪真係見緊客? 但確實有人蛇王三粒鐘去跳茶舞! 所以我話...邊check得咁多!

其實我所講既..有行家亦又朋友, 只不過我果行多數都係男性, 我又成日跟住老公應酬, 例子自然較多, 十幾年黎..我同老公平均每日相對20小時以上, 我老公份人好討厭應酬, 又唔識同人風花雪月, 一開口就係講生意, 最大興趣就係搵錢, 反而我鐘意玩鐘意浦又識睇眉頭眼額, 佢就成日帶埋我去搞氣氛囉! 而且生意上佢亦依賴我幫手, 暫時佢都未敢以少博大

勸太太們一句, 唔好太避免同老公既同事應酬, 佢地相對既時間分分鐘不比你少! 可能佢地比你知得更多

子爵府

唔緊要啦, 你飯碗黎家媽 ...

禁止訪問

水晶宮

我暫時識個d都偷食,但唔高明

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

睛靈勳章

我識果個男人係我老公個friend, 佢有個行左好耐但好惡頂的女友(我地圍內都唔like佢女友), 每次去食飯, 玩都唔同人(起碼2個唔同女人), 但所有女人都知大家存在, 但又唔多見佢地吵大獲.........你地話......個男人都可生存到今時今日.....
del

子爵府

阿8 寫道:
好多呢種男人架喎!!!!
不過女人我都識到兩個~~~
哈哈..無樣睇之餘..仲要係無分性別!

yes

別墅

oh .
比mameme你擺上左"神""木台"

mameme 寫道:

greetings

經阿8提醒, 都係唔好喇, 希望你唔好介意啦! 因我真係介紹咗好多太太上BK, 怕佢地亂估係唔係我, 又估係咪講緊佢地,小則累人疑心一場, 大就搞到人地個家喇! 請諒啊!

男人去叫雞都係45分鐘任做, 邊有可能check得咁盡呢, 簡單d講...有無太太會無端端check佢老公今日有無向公司請過病假? 但確實有人請病假陪條北姑去oceanpark玩, 夠鐘當放工返屋企! 香港好多行業都有機會蛇王, 有幾多太太會開工時間check個老公係咪真係見緊客? 但確實有人蛇王三粒鐘去跳茶舞! 所以我話...邊check得咁多!

其實我所講既..有行家亦又朋友, 只不過我果行多數都係男性, 我又成日跟住老公應酬, 例子自然較多, 十幾年黎..我同老公平均每日相對20小時以上, 我老公份人好討厭應酬, 又唔識同人風花雪月, 一開口就係講生意, 最大興趣就係搵錢, 反而我鐘意玩鐘意浦又識睇眉頭眼額, 佢就成日帶埋我去搞氣氛囉! 而且生意上佢亦依賴我幫手, 暫時佢都未敢以少博大

勸太太們一句, 唔好太避免同老公既同事應酬, 佢地相對既時間分分鐘不比你少! 可能佢地比你知得更多

翡翠宮

咪係本來我都想知佢做邊行架嘛, 家陣比你一言驚醒左佢夢中人攪到我八唔成添 [quote]
阿8 寫道:
oh .
比mameme你擺上左"神""木台"

男爵府

D男人究竟係咪一定要自己有事先
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我阿哥以前都係咁.....好彩既係回頭是岸~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

別墅

我識
我係男
但我唔係,或者叫仲未係咁的人(渣)
因為我屋企上一代都發生過咁上下的事情
不招人妒是庸才

男爵府

有呀!我老公的其中一個麻雀腳, 成日要返大陸傾生意, 而他老婆就成日要飛(一去最小一個星期)男的是個在朋友面前怕老婆的人, 但在背後卻是個攔滾之人, 但他老婆一直都唔知道, 因為這個男人是個超級大話精, 而他老婆成日以為自己好勁能管到個老公, 唉!出年他們要生BB, 到時比個女知道的話........ :-(
雲師奶 該用戶已被刪除

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有架,我最老死個個朋友係男仔黎架,識左八年,以前我都問過佢點解唔鍾意我,佢話無feel喎,佢又問番我點解唔鍾意佢,我又係覺得無feel,因為一開始我已經當左佢好似細佬。

我結婚咁多年,平日得閒都會同佢見面架。

DomanFans 寫道:
All bk friends,

Do u think that 男女間真的可以只有"純友誼"嗎??? ?-( ?-( ?-(

別墅

stkyo 寫道:
有架,我最老死個個朋友係男仔黎架,識左八年,以前我都問過佢點解唔鍾意我,佢話無feel喎,佢又問番我點解唔鍾意佢,我又係覺得無feel,因為一開始我已經當左佢好似細佬。

我結婚咁多年,平日得閒都會同佢見面架。

DomanFans 寫道:
All bk friends,

Do u think that 男女間真的可以只有"純友誼"嗎??? ?-( ?-( ?-(

咁平時d人認埋咁多亞哥亞妹你又認為係咩呢
不招人妒是庸才

民房

其實邊有分男人同女人吖!呢啲嘢都已經唔係啲咩事o羅,就好似我朋友咁,佢咪又係生乳癌先至知道佢條佬係有幾好!之所以唔好凈係話男人唔好...........其實之所以会咁都係啲人只係講一邊嘅說話所至嘖..........

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁我就唔知你所講個D人係咩,我就無認我既好朋友係亞哥/細佬,我係已經當左佢係細佬。

hqkwtang 寫道:

咁平時d人認埋咁多亞哥亞妹你又認為係咩呢

珍珠宮

畀面勳章

ED情況真係無分男女架

而家D人追求既都係好K型既愛情 :-( 離離合合都係好平常既 ?-( 唔同哂以前架 :-( 有D女人情願俾人包都唔返工又以有 d男人又可以為錢同個老女人一齊 :-(

真正既愛情好似好奢侈!

阿8 寫道:
好多呢種男人架喎!!!!
不過女人我都識到兩個~~~
哈哈..無樣睇之餘..仲要係無分性別!

首頁

尾頁

跳至