自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人用NOW 寬頻電視﹖質數好嗎﹖

請給意見。

別墅

Re: 請問有冇人用NOW 寬頻電視﹖質數好嗎﹖

So far 不錯,Disney Channel - Playhouse 幾合適幼兒收睇!

男爵府

2020勳章

係呀, 我個仔 (差不多兩歲), 超級鍾意睇 playhouse disney channel, 佢有時半夜醒左, 都要"樓計"開playhouse比佢睇, 真係嘔血!!

大宅

Esseniti,阿Be﹐

謝謝﹗我都驚申請後阿女會剩係掛住睇電視。冇法啦﹐申請就係為左ESPN﹐ movies 同 Disney. 連一向唔駛錢既Star World遲D都過埋去﹐真係俾佢玩晒。

別墅

阿Be 寫道:
係呀, 我個仔 (差不多兩歲), 超級鍾意睇 playhouse disney channel, 佢有時半夜醒左, 都要"樓計"開playhouse比佢睇, 真係嘔血!!

嘩嘩!! 我個仔兩歲多佢一醒就開playhouse睇,Disney channel-playhouse 係會令小朋友上引!!!

大宅

Playhouse Disney Channel - highly recommend for kids. My 2-year-old girl loves most of its programmes.

I think it worth to subscribe.

子爵府

2020勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

hihi ,

我都 join 左now , 不過一肚氣..

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

NOW除了送的一個台外,可睇的樣樣都要比錢.
我覺得香港寬頻好的
我兩樣都有裝,但現在只睇香港寬頻.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題