跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日又有喜事喇, 真係一浪接一浪呀, tweetycheung生左喇

今日又有喜事喇, 真係一浪接一浪呀, tweetycheung生左喇, 以下係mansonwai既直擊報導

mansonwai 寫道:
報喜 !!! Tweety 今日上午 10:00 生左啦 !!!

詳情 :
1. 開刀 [因為胎水混淆, 度數祗係開左 1 度]
2. BB 重 7磅2安士 [仔]
3. 法國醫院爆到七彩.....2:20分打比 tweety 佢而家仲未有
....房. 佢現在係普通病房等緊床位...waiting list 第七位.

報告完畢 !!!
mandy

恭喜晒 tweetycheung, 祝BB肥肥白白, 快高長大

男爵府

Re: 今日又有喜事喇, 真係一浪接一浪呀, tweetycheung生左喇

happyalice, 每日一b好開心

別墅

Re: 今日又有喜事喇, 真係一浪接一浪呀, tweetycheung生左喇

恭喜恭喜! 有無人可以報導"精華片段" 呀?

公爵府

吓, tweety 生左啦

好野, 每日都有新喜訊, 恭喜哂

知唔知現況如何

快 d 報料啦

男爵府

tweety,
嘩...
真係一個接住一個喎...
祝bb身體健康..
你多d休息啦..

大宅

沉日佢都仲講緊唔知幾時生, 今日就話生咗嗱
真係一日一個 b 呀
祝 bb 肥肥白白, 身體健康

大宅

tweetycheung,
祝早日康復,bb肥肥白白。

伯爵府

tweety:祝B仔身體健康。
TAKE CARE

大宅

嘩~
tweety:恭喜恭喜,祝bb快高長大~
多休息呢~

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

無錯, 我地晏晝仲係度吹水...佢仲話唔知仲要等幾耐...唔通佢又係咁 mou?

翠兒俾你跑出添,連你都賴低我, 到時邊個陪我係法國生呀?? 不過你生仔順利, 我真係鄧你開心呀!!

準媽媽 寫道:
沉日佢都仲講緊唔知幾時生, 今日就話生咗嗱
真係一日一個 b 呀
祝 bb 肥肥白白, 身體健康

伯爵府

tweety

祝妳傷口早日康復, BB 聽聽話話 !!!

我地等緊睇妳 BB .....D 相.

Cheers

mandy

侯爵府

Hi all,

我係tweety老公廿幾年既老友,
頭先打左比佢老公, 佢地兩母子都好好

聽晚會去法國探佢tim 401號床

恭喜恭喜
謙謙在2004年10月29日出世了!

男爵府

又係話胎水混濁
咪同sirlam一樣囉.
係咪因為同一個醫生架 ?-(
法國真係爆得好勁咁喎.
happyalice 寫道:
今日又有喜事喇, 真係一浪接一浪呀, tweetycheung生左喇, 以下係mansonwai既直擊報導

報喜 !!! Tweety 今日上午 10:00 生左啦 !!!

詳情 :
3. 法國醫院爆到七彩.....2:20分打比 tweety 佢而家仲未有
....房. 佢現在係普通病房等緊床位...waiting list 第七位.

報告完畢 !!!
mandy

恭喜晒 tweetycheung, 祝BB肥肥白白, 快高長大
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

複式洋房

tweety,

估唔到比你跑出,多d休息呀,小心傷口,恭喜恭喜!
你就好啦,咁快生咗,我都唔知要等多久!

公爵府

其實係咪胎水一混淆就要立即開刀既呢 ?-(
催生得唔得

好在終於都有房比到 tweety
好好休息吓啦, 恭喜恭喜

ck1656 寫道:
又係話胎水混濁
咪同sirlam一樣囉.
係咪因為同一個醫生架 ?-(
法國真係爆得好勁咁喎.
[quote]
happyalice 寫道:

詳情 :

報告完畢 !!!
mandy

[/quote]
該用戶已被刪除

別墅

tweety ,

嘩好開心,妳個bb都有 7磅幾,都好夠磅,希望小b同妳都快d出院。

我都好想知道妳入院的情況,辛唔辛苦呀!! 每日上bk都有 11月的媽咪生了,雖然唔係個個我都識,不過都會好開心,我似自己生的一樣。
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

男爵府

恭喜晒翠兒!
希望你好似sirlam咁, 好快就出院, bb同媽媽都健健康康! 休息多d啦!

大宅

恭喜...恭喜...真係好開心呀每日都有好消息.....

大宅

恭喜...恭喜...真係好開心呀每日都有好消息.....

首頁

尾頁

跳至