跳至

首頁

尾頁

大宅

interview 陪月員

抓到一d要問既問題&要留意既野... 如有漏的, 請加入!
----------------------------------------

有無前僱主的信
有冇同 bb 影的相
睇下佢 d 頭髮同指甲清唔清潔 (個人覺得呢點幾重要架)
話佢知你係開刀/順產, 問佢有乜補品可以食, 有乜唔可以食.
工作範圍, 時間, 車錢, 餸錢咁...$$$$$
在你預產之前的上一手大概係幾時完工
睇下佢有冇 copy 定張 list 話要用乜野補品呀咁
佢有冇講好多知識我知
有冇主動上睇個廚房同家居環境
有冇講要買咩煮食工具
佢最拿手煮咩
2子之母
該用戶已被刪除

Re: interview 陪月員

大宅

我星期日in 喇, 甘in你地會唔會再見多1~2個至confrim 搵邊個
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

複式洋房

我都約左個陪月員今日NTERVIEW, 都唔知點IN.唉!! :-(

複式洋房

你會請個陪月員做幾多個鐘???

複式洋房

ecbaby,
我請左7hrs/day, 6days/week

複式洋房

8hrs/day & 5 days/week. (Because I live with mother-in-law and have Malay helper, I think 5 days is enough).
I confirm to use the service provided by labour-aid and I think it's price is reasonable and quite professional. Their website is http://www.labouraid.org
[img align=right]http://bd.lilypie.com/1SfEp8.png[/img]

複式洋房

請問how much /hr?
$50/$60?

大宅

如果係想搵循道衞理陪月做2月, 都唔洗搵, 因為聽聞已經full左, 唔收application添
2子之母

首頁

尾頁

跳至