論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

工人房空置了兩个幾月很多塵和dirty,你會等新工人來到先教佢清洗定自已洗?

那些手尾是上一水个衰人留底,因即炒所以沒tidy up.
我現沒工人用,自己做家務和照顧2个女。
但有本地鐘點隔日來3小時,但做得很少家務,主要是抹地和熨衣。
Best Regards, Mrs Mak1997 :-P :-D

大宅

Re: 工人房空置了兩个幾月很多塵和dirty,你會等新工人來到先教佢清洗定自已洗?

等新工人來自已洗

大宅

Re: 工人房空置了兩个幾月很多塵和dirty,你會等新工人來到先教佢清洗定自已洗?

cat_house 寫道:
等新工人來自已洗

AGREE!

子爵府

叫個本地鐘點抹工人房的地, 其他就等下個工人清洗.

我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係等佢嚟到自己洗.

珍珠宮

Re: 工人房空置了兩

如果工人d野已經齊,咪等新的來,自己房自己攪掂,否則有鐘點都可以叫他們做的囉,唔係次次都抹地和熨衣,可以做其他野嗎,時間係佢地控制的.

男爵府

好媽媽勳章

我會等新工人來做

大宅

工人間房緊係等個新工人黎先叫佢做啦, 無理由你服待埋佢架馬

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Sure to let the maid clean it by herself ?-(

男爵府

好媽媽勳章

緊係等新工人來自已洗啦

首頁

尾頁

跳至