自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問世界上有幾多個迪士尼樂園

請問世界上有幾多個迪士尼樂園??

別墅

Re: 請問世界上有幾多個迪士尼樂園

美國 2個
法國 1個
日本 1個
香港 1個

子爵府

應該有7個,美國有3個,東京有2個,巴黎有1個,香港有1個
衰婆 寫道:
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

美國有3個,東京有2個??!!
美國一個係LA-California,另一個係Orlando-Florida
請問第3個係邊??

文文媽媽 寫道:
應該有7個,美國有3個,東京有2個,巴黎有1個,香港有1個[quote]
衰婆 寫道:
[/quote]

男爵府

據我所知都係有五個.

annotwong 寫道:
美國 2個
法國 1個
日本 1個
香港 1個

別墅

annotwong 寫道:
美國 2個
法國 1個
日本 1個
香港 1個

Correct!

男爵府

我都想知第3個係邊.
東京那兩個, 是否計Ocean那個當一個
麟媽媽 寫道:
美國有3個,東京有2個??!!
美國一個係LA-California,另一個係Orlando-Florida
請問第3個係邊??

[quote]
文文媽媽 寫道:
應該有7個,美國有3個,東京有2個,巴黎有1個,香港有1個[quote]
衰婆 寫道:
[/quote][/quote]

琥珀宮

睇過有關

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我個仔今日常識考試,出左呢條問題, 我個仔答5個,佢同學就答3個, 我都唔知幾多個. :lol:

首頁

尾頁

跳至