意見反饋
義工
[2005年] 你地通常幾耐換一次片?

大宅

國民生產總值:1193

你地通常幾耐換一次片?

如果 BB 唔係大大, 只係得尿尿, 你地通常幾耐幫 BB 換一次片?
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

子爵府

國民生產總值:12090

Re: 你地通常幾耐換一次片?

習慣每次餵奶都會換片。

複式洋房

國民生產總值:336

每次餵奶前都會換片。

myron BOD 07 dec 2001 Alvin BOD 12 Sep 2005

別墅

國民生產總值:720

如果唔係便便我通常會係飲奶前換片

大宅

國民生產總值:1193

我都係飲奶前換片, 不過如果 bb 4 個鐘先飲一次奶, 會唔會換得太疏?
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

大宅

國民生產總值:4906

jennyjim 寫道:

ME TOO!!!!!

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

我都係 ~~

cocoWong 寫道:
[quote]
jennyjim 寫道:

ME TOO!!!!![/quote]

大宅

國民生產總值:4430

通常都係飲奶前會換片片,但話唔埋喎!bb濕濕就會換 :-P :-P
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

國民生產總值:1325

我個 b 愛乾淨,尿尿後就要人換,所以每天用好多條尿片,我d$$ 很快比她用完 :-( :-( :-(

禁止訪問

國民生產總值:3892

男爵府

國民生產總值:7084

基本每次飲奶前換(4小時)...
但中間佢喊都會睇下有無濕,
有濕都會同佢換,1日6-8條到

大宅

國民生產總值:1443

same with me. about 6 times each day la.

Coco926 寫道:
每次餵奶前或者bb投訴時都會換片!!!

大宅

國民生產總值:1016

每次喂奶前換片

複式洋房

國民生產總值:268

我都係喂奶前換,除非佢大便搞到唔舒服喊!

男爵府

國民生產總值:9233

2019勳章

preciousstone 寫道:
我個 b 愛乾淨,尿尿後就要人換,所以每天用好多條尿片,我d$$ 很快比她用完 :-( :-( :-(

我個b都係咁架,有時佢想小便,佢都會叫,/喊,so有時我都趕得到抱佢去toilet,save番一條片啊

子爵府

國民生產總值:14678

餵奶前 (3個鐘一次) 或者佢扭眼訓時.

別墅

國民生產總值:928

餵奶前and佢扭計果陣....

洋房

國民生產總值:521

兩個鐘左右.

大宅

國民生產總值:2208

same as me. 2-3 [email protected]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.