親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

民房

星期日燒烤埸介紹???

打算星期日與外公外婆一家同往燒烤, 想乾手淨腳, 不打算準備什麼, 大家可有好的提議 ??? 因人太多, 而只得一部車, 所以想找交通方便一點的燒烤場. 煩請大家指點指點 !! 謝謝 !!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 星期日燒烤埸介紹???

白石燒烤場, 有專車係大學火車站及馬安山.
小"木覽"燒烤場 - 近巴士站又有van仔

子爵府

tattat 寫道:
白石燒烤場, 有專車係大學火車站及馬安山.
小"木覽"燒烤場 - 近巴士站又有van仔
白石唔錯不過價錢唔平但有有蓋的地方不怕太曬, 唔知小欖有冇有蓋的地方呢?

大宅

bb_mum,

大欖涌燒烤樂園<-- here

任食自助BBQ
$68 不限時間

屯門大欖涌村385地段於大欖涌巴士站(海員訓練學校) 下車,步行數分鐘就到本場,路面闊大有街燈,
玩到幾夜都唔怕無車搭。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

肥仔媽咪 寫道:
白石唔錯不過價錢唔平但有有蓋的地方不怕太曬, 唔知小欖有冇有蓋的地方呢?

小欖都有架, 但我建議你都係坐近露天好d, 有d 海風, 舒服d 架. 白石呢, 嘻, 你可以自己帶d 野去燒架, 唔係捉得太嚴.

子爵府

tattat 寫道:

小欖都有架, 但我建議你都係坐近露天好d, 有d 海風, 舒服d 架. 白石呢, 嘻, 你可以自己帶d 野去燒架, 唔係捉得太嚴.
其實白石我都去過不過唔知可以帶野去喎, 但佢買啲飲品都幾貴!

子爵府

大埔大尾篤燒烤皇,在大埔火車站,有巴士和小巴直到,而且又唔貴,大概55一位,而且亦可以偷雞帶野入去燒.  汽水都是6元.
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

首頁

尾頁

跳至