爸爸專區

跳至

首頁
45678...54

尾頁

水晶宮

Re: 爸爸交流

[size=small]各位爸爸媽媽 ...
~ 早晨呀 ~
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

[size=small]各位爸爸媽媽...
早晨 !

別墅

四十兄...早晨

水晶宮

[size=small]markli...早晨啦 !
都話

水晶宮

[size=small]各位爸爸媽媽..晚安 ~

水晶宮

[size=small]早晨呀 !
~ 各位爸爸媽媽 ~

男爵府

hi 各位大哥好, 我成日在bk流連, 見到你地呢版都幾靜下喎, 我可唔可以入黎傾下呀?

想問下你地D做爸爸既, 點樣去同老婆維繫夫婦感情呢? 我成日都覺得生活好乏味, 每次我悶到慌時都係由我去諗d節目比老公, 如2公婆去篤波、唱k、打壁球、打籃球, 但都總係好奄悶既呢?!

水晶宮

[size=small]你有所不知啦..我地男人去邊樹都係咁架啦..邊有所謂喎..個老婆話去邊咪去邊囉..之但係掉返轉咯喎..又話你冇

男爵府

男人四十 寫道:
[size=small]所以咯喎..去街去邊樹街..都係由老婆大人話事最好..

咁你地又會唔會去得好唔順丫? 你地無心目中想去既地方, 想搵既節目咩?

別墅

hi PINKAVA

說句老實話,有好多男人結佐婚生佐BB,最想既係..........吾使四圍去
該用戶已被刪除

男爵府

sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
markli 寫道:
hi PINKAVA

說句老實話,有好多男人結佐婚生佐BB,最想既係..........吾使四圍去

我大致上同意, 但我都想個B見多啲人/B, 擴闊眼界同生活圈子.[/quote]

我都覺得好多男人結左婚後都樂於[size=medium]安在家中, 就好似已經搵到佢地既人生目標一樣, 可能你地都係咁。 但係而家先得個2、3、40歲, 就咁既生活, 點樣行到落去晚年? 2、3、40都仲好有活力架, 收收埋埋, side晒喎。

水晶宮

[size=small]我都結

水晶宮

[size=small]各位爸爸媽媽..
~ 晚安 ~

該用戶已被刪除

男爵府

咁你有乜好介紹? 我哋冇請工人, 我啲活力同時間就俾晒個B咯, 唔想咁樣, 仲可以點樣?

D活力時間要比晒個B, 就唯有參與多D C9驟會, 帶BB見識多D世面, 但我知呢D活動跟本就唔係DADDY樂於去做既, 只都過都係個句-----仲可以點樣?

其實我仲有好多野想玩架, 即使有BB都可以去架, 如1家人去: 打排球、沙灘、露營(呢個要等個仔再大小小)、康樂營...種之運動下, 不過老公唔係好動型呢!

如果我自己一個, 我就好想一星期有一晚係自己既, 搵D朋友唱K、蒲吧、掟飛標、去DISCO(不過D FRIEND個個都要留守崗位, 無人陪我癲)
該用戶已被刪除

男爵府

睇落你幾心野野, 好似仲勁我老婆! 睇嚟要介紹你哋認識吓, 一齊去wet!

我困足5年先敢搵番自己乍。 而且真係唔需要晚晚安在家中啦, 唔"旭"動下, 個人好似痴呆咁架。 好似昨晚, 我叫老公落街打籃球, 佢話坐下啦, 唔想旭呀! 當時好早至喎, 9:00都未到, 又坐足一晚呀?

洋房

好奇怪,打波唔肯,但係上床攪野又肯
[img align=left]http://www.josephleung.net/My%20Baby/mth06h.jpg[/img] 皓然相薄

男爵府

joseph7777777 寫道:
好奇怪,打波唔肯,但係上床攪野又肯

但係上床攪野又肯===> 都係同運動一樣, 唔太好喎!

終於昨晚搵朋友打足一個鐘壁球, 出身汗, 精神晒。

首頁
45678...54

尾頁

跳至